Καρμιώτισσα: Να… αποχαιρετήσει με νίκη

Καρμιώτισσα: Να… αποχαιρετήσει με νίκη

Σάββας Νεοκλέους
sofronis_dimosthenous
Ο προπονητής της ομάδας των Πολεμιδιών, Σωφρόνης Αυγουστή, αναμένεται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, να έχει το τελευταίο του παιχνίδι απόψε στον πάγκο της Καρμιώτισσας, μιας και όλα συντείνουν ότι θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός κόουτς της Εθνικής Ανδρών Κύπρου.

Η ώρα 19:00 στο «Αμμόχωστος» ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Cyprus League με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών να υποδέχεται την ΑΛΣ Ομόνοια 29Μ.

Το ζητούμενο για την Καρμιώτισσα και πόσο δε για τον ίδιο τον Κύπριο τεχνικό, είναι να κερδίσει η ομάδα σήμερα το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη νεοφώτιστη και ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, Ομόνοια 29Μ.

Μετά από 3 αγωνιστικές η Καρμιώτισσα έχει 3 βαθμούς, με μία νίκη και δύο ήττες, ενώ η αντίπαλος είναι στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.

Είναι το τρίτο παιχνίδι της ομάδας των Πολεμιδιών στο «Αμμόχωστος» και θέλει να κερδίσει αυτή τη φορά, μιας και στα προηγούμενα δύο ματς έχασε (ήττα από Άρη και ΑΠΟΕΛ).

Με το πέρας της βραδινής αναμέτρησης, μέσα στο Σαββατοκυρίακο, θα ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό με την μετακίνηση του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου, ενώ συνάμα και ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Σταύρος Δημοσθένους, θα υποδείξει τον εκλεκτό που θα πάρει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας των Πολεμιδιών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα