Απόλλων Λεμεσού: Η θέση της ομάδας για το τι ζήτησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ

Απόλλων Λεμεσού: Η θέση της ομάδας για το τι ζήτησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ

Σάββας Νεοκλέους
κοα απολλων θεση
Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου, δεν πρότεινε κοινή συνέντευξη τύπου των προέδρων των Απόλλωνα και ΑΕΛ, αλλά να κατατεθούν οι θέσεις των δύο ομάδων στον Αθλητικό Δικαστή.

Μετά το θέμα που προέκυψε και.. διέρρευσε για την παρέμβαση του προέδρου του ΚΟΑ προς τους προέδρους των δύο Λεμεσιανών ομάδων, Απόλλωνα και ΑΕΛ,ξεκαθαρίζεται πως ο πρόεδρος του ΚΟΑ Γιάννης Ιωάννου πρότεινε να πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη τύπου, είτε γεύμα, με σκοπό να στείλουν μήνυμα ενάντια στη βία, για να κατευνάσουν τα πνεύματα μετά από όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στο «ΆλφαΜέγα Stadium» και δεν ξεκίνησε ποτέ το τοπικό ντέρμπι για την 3η αγωνιστική της Cyprus League.

Από πηγές από τον Απόλλωνα επισημαίνεται ότι ο πρόεδρος του ΚΟΑ δεν πρότεινε σε ΑΕΛ και Απόλλωνα να πάνε μαζί με πρόταση για διεξαγωγή του αγώνα, μιας και νομικά δεν επιτρέπεται αυτό, παρά μόνο να στείλουν τις θέσεις, ετυμηγορίες τους στον Αθλητικό Δικαστή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα