ΑΠΟΕΛ: Οι εφτά «σφυριές» νίκης, το μηδέν και η διαχείριση

ΑΠΟΕΛ: Οι εφτά «σφυριές» νίκης, το μηδέν και η διαχείριση

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Η επάνοδος του ΑΠΟΕΛ σε νικηφόρο ρυθμό καταγράφηκε με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς οι δύο τελευταίες εκτός έδρας νίκες κόντρα στην Καρμιώτισσα και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, με συνολικό σκορ 7-0, ανέδειξαν την επιστροφή της ομάδας.

Παρά το ότι οι αντίπαλοι έχουν παντελώς διαφορετικούς στόχους, η απόδοση των γαλαζοκιτρίνων δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Η επιθετική πολυμορφία, οι αυξημένες ευκαιρίες και η δυναμική που έδειξαν οι παίκτες αποκαλύπτουν έναν ΑΠΟΕΛ αποφασισμένο για επιτυχίες. Το τελευταίο κομμάτι του παζλ για να επιβεβαιωθεί η πραγματική αγωνιστική ανάταση είναι η συνέπεια στις εμφανίσεις ενόψει των μεγάλων ντέρμπι που ακολουθούν.

Ο Ζοζέ Ντομίνγκες συνεχίζει να προσαρμόζει την ομάδα του, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες που προκύπτουν από τραυματισμούς και τις απαιτήσεις της σεζόν. Η τακτική του επιλογή να διαφοροποιεί την ενδεκάδα σε κάθε αγώνα διασφαλίζει ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές παραμένουν σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Οι Σούσιτς, Αμπάνια και Δώνης δεν ξεκίνησαν κόντρα στην Ένωση, με τους Κιντιγιά, Σαρφό, Κοσταντίνοφ να παίρνουν θέση στην αρχική ενδεκάδα. Αυτές οι αλλαγές αποσκοπούν στη διατήρηση της ενέργειας και του ρυθμού, ιδίως καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις πυκνώνουν.

Σημαντική είναι η αναμενόμενη επιστροφή του Πίτσι, ο οποίος προετοιμάζεται να δώσει το παρών στον κυριακάτικο αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Από την άλλη πλευρά, ο Μαξ Μάγιερ συνεχίζει την αποθεραπεία του, με στόχο να επανεμφανιστεί στο Σούπερ Καπ κόντρα στην Πάφο την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα