ΑΠΟΕΛ: Οι Πίτσι, Μάγιερ και οι αμφίβολοι

ΑΠΟΕΛ: Οι Πίτσι, Μάγιερ και οι αμφίβολοι

Newsroom
αποελ 20/9
Το βλέμμα του ΑΠΟΕΛ είναι στραμμένο όχι μόνο στην αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά και στο Super Cup, με στόχο την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της σεζόν.

Ο Πίτσι, η τελευταία προσθήκη του ΑΠΟΕΛ, προσπαθεί να βρει πλήρως τον ρυθμό του, έχοντας ήδη ξεκινήσει την πορεία του στην ομάδα. Αν και έχει αγωνιστεί, η φυσική του κατάσταση και η προσαρμογή του στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας είναι υπό στενή παρακολούθηση. Κάθε προπόνηση είναι σημαντική για να βελτιώσει την απόδοσή του και να εδραιώσει τη θέση του στο σχήμα, με στόχο να είναι απολύτως έτοιμος αγωνιστικά.

Ο Μαξ Μάγιερ, από την άλλη, δίνει αγώνα δρόμου για να είναι παρών στο Super Cup απέναντι στην Πάφο, καθώς δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα, όπως επιβεβαίωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Οι Μπα, Χριστοδούλου και Σούσιτς παραμένουν αμφίβολοι, με τις πιθανότητες συμμετοχής τους να κρίνονται την τελευταία στιγμή.

Ο ΑΠΟΕΛ, επιδιώκοντας την τρίτη διαδοχική του νίκη, θα φιλοξενήσει τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ, με την ομάδα να προετοιμάζεται για ένα δυνατό ματς. Το βλέμμα είναι στραμμένο όχι μόνο στην επερχόμενη αναμέτρηση αλλά και στο Super Cup που ακολουθεί, με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία και την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της σεζόν.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / GIORGOS MICHAEL

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα