Νέα Σαλαμίνα, Χριστοδούλου: «Από το πουθενά βρεθήκαμε να χάνουμε, θέλω να δω ξανά το ακυρώθεν γκολ μας»

Νέα Σαλαμίνα, Χριστοδούλου: «Από το πουθενά βρεθήκαμε να χάνουμε, θέλω να δω ξανά το ακυρώθεν γκολ μας»

Newsroom
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Σε δηλώσεις του μετά την ήττα της ομάδας του με 3-1 από τον ΑΠΟΕΛ, ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου αναφέρθηκε στο πλάνο της ομάδας του στην επίσκεψη στο ΓΣΠ, καθώς και για το γκολ που δεν επικυρώθηκε υπέρ τους.

Μπορεί η Νέα Σαλαμίνα να γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στη φάση με το γκολ που ακυρώθηκε, εκφράζοντας διακριτικά τον προβληματισμό του. Επίσης δεν παραμέλησε να μιλήσει και για την επόμενη μέρα της ομάδας της Αμμοχώστου!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήρθαμε στο ΓΣΠ για να πάρουμε την νίκη, από του πουθενά βρεθήκαμε να χάνουμε.»

«Σκοράραμε ένα γκολ, το οποίο ακυρώθηκε και θέλω να το δω. Συνεχίζουμε δεν έχουμε χρόνο για ξεκούραση να έχουμε υπομονή και η ομάδα θα πάρει τους βαθμούς που πρέπει.»

«Έχουμε καλή ομάδα και παίχτες, θα το δείτε στην συνέχεια. Να έχουμε υπομονή και έχουμε δεν έχω παράπονο από τους ανθρώπους. Προσπάθησα φέτος να αλλάξω κάποια πράγματα, πάντα υπάρχει το ρίσκο.»

«Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στην ομάδα. Αλλάξαμε τον τρόπο που προπονούμαστε να παραμένουμε ήρεμοι να δουλέψουμε και θα πάρουμε βαθμούς.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα