ΑΠΟΕΛ για απαγόρευση μετακίνησης: «Θα σεβαστούμε για πρώτη και τελευταία φορά αυτή την απόφαση»

ΑΠΟΕΛ για απαγόρευση μετακίνησης: «Θα σεβαστούμε για πρώτη και τελευταία φορά αυτή την απόφαση»

Newsroom
apoel_anakoinosi
Επίσημη αντίδραση από τον ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση παρουσίας των οπαδών του στο εκτός έδρας ματς με την Ομόνοια 29Μ (29/9), μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Έντονη ήταν η αντίδραση του ΑΠΟΕΛ, μετά την απόφαση της ΚΟΠ να μην επιτρέψει την παρουσία οπαδών του, στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής (29/9) με την Ομόνοια 29Μ, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση των πρωταθλητών εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας τονίζει πως ο κόσμος της ομάδας δεν φταίει για τα όσα έγιναν στη Λεμεσό, καθώς και ότι θα σεβαστεί για πρώτη και τελευταία φορά μια τέτοια απόφαση.

Η ανακοίνωση:

Η οποιαδήποτε απόφαση μη μετακίνησης οπαδών, δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν φταίει για όσα διαδραματίστηκαν στη Λεμεσό. Για τα τραγελαφικά γεγονότα, τους σχεδιασμούς… πρόληψης που δεν εφαρμόστηκαν και τους αστείους χειρισμούς που ακολούθησαν δεν είδαμε μέχρι στιγμής, κανένας να έχει αναλάβει καμία ευθύνη.

Βρισκόμαστε στο 2024 και αντί να προχωρούμε μπροστά και να προσφέρουμε ασφαλή πρόσβαση σε όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, φθάνουμε στο σημείο να αναγκαζόμαστε σε αγώνες χωρίς μετακινήσεις οπαδών επειδή οι αρμόδιες αρχές του κράτους, δεν μπορούν να εφαρμόσουν τα αυτονόητα. Και η πρώτη επίπτωση αυτών των γεγονότων έρχεται να εφαρμοστεί σε εκτός έδρας αγώνα του ΑΠΟΕΛ.

Για να προστατεύσουμε τις επόμενες μετακινήσεις φιλάθλων μας, σε όλα τα γήπεδα της Κύπρου, θα σεβαστούμε για πρώτη και τελευταία φορά, αυτή την απόφαση, χαρακτηρίζοντας την, ως μια και μοναδική εξαίρεση. Ελπίζοντας ότι για τους επόμενους αγώνες πρωταθλήματος ούτε εμείς ούτε καμία άλλη ομάδα θα στερηθεί τον κόσμο της, σε εκτός έδρας αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα