ΑΠΟΕΛ: Έρχεται με φόρα από την… εξωτερική ο Αλγκασίμ Μπα

ΑΠΟΕΛ: Έρχεται με φόρα από την… εξωτερική ο Αλγκασίμ Μπα

Newsroom
algasim_ba
Η πρόσφατη αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με την Πάφος FC για το Σούπερ Καπ, δεν προσέφερε μόνο το τρόπαιο στην ομάδα της Λευκωσίας, αλλά και νέες προοπτικές για το μέλλον. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει η παρουσία του Αλγκασίμ Μπα.

Ο 22χρονος επιθετικός Μπα από τη Γουινέα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 66ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον Ελ Αραμπί, και κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα με την απόδοσή του, στο ματς με την Πάφο στο Σούπερ Καπ.

Από τη στιγμή που πάτησε το χορτάρι, ο νεαρός φορ έδειξε αποφασιστικότητα, επιδεικνύοντας την ποιότητά του τόσο στις προσωπικές μονομαχίες όσο και στον αέρα, όπου αντιμετώπισε δυνατούς αντιπάλους. Στο 80ο λεπτό μάλιστα, με δυνατό σουτ, έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της Πάφου να επέμβει εντυπωσιακά.

Ο Μπα έχει ήδη συμμετάσχει σε άλλες δύο αναμετρήσεις αυτή τη σεζόν, ωστόσο η εμφάνισή του ως κεντρικός επιθετικός απέναντι στην Πάφος FC, ανέδειξε τη φυσική του ικανότητα και την προοπτική του ως βασικού φορ της ομάδας. Ενώ στις προηγούμενες συμμετοχές του βρισκόταν στα άκρα της επίθεσης, η απόδοσή του στη συγκεκριμένη θέση αναδεικνύει ότι μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής.

Η επιλογή του Ζοζέ Ντομίνγκες να τον εντάξει στη λίστα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αφήνοντας εκτός τον φιλότιμο Ντράζιτς, αποδεικνύει την πίστη στις δυνατότητες του Μπα. Με τον χρόνο και την εμπειρία, η εξέλιξή του μπορεί να τον οδηγήσει στο υψηλότερο επίπεδο, μετατρέποντας τον σε μια πραγματική επένδυση για το μέλλον του ΑΠΟΕΛ.

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα