Καρμιώτισσα,Ταραπουλούζης: «Ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, η πρόσληψη του νέου προπονητή θα είναι άμεση»

Καρμιώτισσα,Ταραπουλούζης: «Ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, η πρόσληψη του νέου προπονητή θα είναι άμεση»

Newsroom
karmiotissa
Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Καρμιώτισσας, Σίμος Ταραπουλούζης, μίλησε στην κάμερα της Cytavision και στην διάσκεψη τύπου, μετά την ισοπαλία της ομάδας του απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου με 1-1 στη Λάρνακα.

Ο κύριος Ταραπουλούζης μεταξύ άλλων μίλησε πως η ομάδα είναι κοντά στον νέο της προπονητή, ο οποίος μάλιστα είναι υψηλού επιπέδου, αφήνοντας απορίες στους φιλάθλους.

Στην κάμερα της Cytavision:

«Ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Είχαμε από ένα ημίχρονο. Εμείς ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ενώ η Ομόνοια Αραδίππου στο δεύτερο και στο τέλος έγινε το πιο δίκαιο. Ήταν παράξενη η επιστροφή μου στους πάγκους γιατί συνήθισα να είμαι εκτός αλλά ήταν επίσης ευχάριστη».

Στην διάσκεψη τύπου:

«Ευχαριστώ τον κ. Σταύρου Δημοσθένους για την εμπιστοσύνη στο πόστο του Τεχινικού Διευθυντή και να αναλάβω την ομάδα αυτές τις δύσκολες μέρες μετά τη φυγή του Σωφρόνη Αυγουστή. Ήταν μια περίεργη εβδομάδα αφού η επιστροφή μου συνοδεύτηκε με το να κάτσω και στον πάγκο. Η πρόσληψη του νέου προπονητή θα είναι άμεση. Ελπίζω μέχρι απόψε ή αύριο να έχουμε ανακοίνωση την οποία θα κάνει η ομάδα. Είμαστε κοντά σε ένα εγνωσμένης αξίας προπονητή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα