Ματθαίου: «Δεν πάμε στη League Phase για τουρισμό»

Ματθαίου: «Δεν πάμε στη League Phase για τουρισμό»

Newsroom
ΜΑΤΘΑΙΟΥ
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου μίλησε σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή για την παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη, ενώ αναφέρθηκε και στον δανεισμό του Νταλίνια στην ΕΝΠ.

Καλεσμένος στον «αέρα» του Super Sport FM 104.0 ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου. Ο κ. Ματθαίου μίλησε για την παρουσία των Κυπελλούχων στη League Phase του Conference, τονίζοντας πως η ομάδα δεν πάει για τουρισμό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον επικείμενο δανεισμό του Νταλίνια στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου αλλά και στην επιστολή προς την ΚΟΠ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αγώνα και τη συνέχεια με το Conference League:

«Καλησπέρα σας. Θεωρώ ήταν ένας καλός αγώνας, και οι δύο ομάδες δεν έπιασαν την απόδοση που μπορούν. Ο αγώνας περιορίστηκε στη δύνημα και στις μάχες. Οι δύο ομάδες περιορίστηκαν κυρίως λόγω του άγχους. Έχουμε ποιότητα εμείς και ο Άρης. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Θεωρώ πως για σωματική κούραση είναι νωρίς να μιλάμε γι αυτό. Ίσως μας έλειψε λίγο η φρεσκάδα, όποια κούραση μας έλειψε ίσως ήταν η ψυχολογική περισσότερο λόγω των συνεχόμενων κρίσιμων αγώνων που δώσαμε ως σύνολο. Έχουμε εξαιρετικό ρόστερ και δεν είναι δικαιολογία η κούραση, θέλουμε να αποδίδουμε καλά και να πέρνουμε τη νίκη».

Για την επιστολή και τη διαιτησία:

«Η επιστολή που στείλαμε ήταν γενικής φύσεως, δεν περιμέναμε κάποια απάντηση από την Ομοσπονδία. Η Πάφος είναι μία ομάδα που δεν μπαίνει στη διαδικασία να σχολιάσει τη διατησία. Στον αγώνα με τον Άρη η διαιτησία ήταν εντάξει, ίσως να υπήρχαν κάποιες πειθαρχικές».

Για τον Πέπε και τα αγωνιστικά:

«Είχε κάποιες ενοχλήσεις, αναμένουμε από το ιατρικό επιτελείο καθώς αξιολογείται ο τραυματισμός του. Ο Πέπε είναι σημαντική μονάδα και ευελπιστούμε να μην είναι κάτι σοβαρό και να τον έχουμε σύντομα κοντά μας. Εκτός από τον συγκεκριμένο παίκτη, οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι ως σύνολο».

Για τη «μάχη» με την Πέτροκουμπ:

«Δεν πάμε στο League Phase για τουρισμό. Το «εμπόδιο» της Πέτροκουμπ είναι σημαντικός, ίσως ο πιο σημαντικός για τη συνέχεια. Θεωρώ πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη, θέλουμε να μαζέψουμε βαθμούς για να προχωρήσουμε στη διοργάνωση έστω στους «24» του θεσμού. Σίγουρα είναι δύσκολο το «έργο» μας. Δεν έχω ακριβή αριθμό για τους Παφίτες που πρόκειται να μας ακολουθήσουν. Ο κόσμος δεν άφησε ποτέ την ομάδα μόνη».

Για τη μετακίνηση του Νταλίνια στην ΕΝΠ:

«Έχουμε καταθέσει όλα τα έγγραφα οι δύο ομάδες για την μετακίνηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού. Περιμένουμε από την Ομοσπονδία να εγκρίνει την κίνηση, τότε θα ανακοινώσουμε επίσημα την κίνηση αυτή. Τις επόμενες ώρες θα υπάρξει η ανακοίνωση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα