Ανόρθωση: Πρωτοβουλία από Κυριάκο Πραστίτη…

Ανόρθωση: Πρωτοβουλία από Κυριάκο Πραστίτη…

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Εξελίξεις προκύπτουν στο διοικητικό σκηνικό στην Ανόρθωση μιας και στην αυριανή Γενική Συνέλευση αναμένεται να βγει μπροστά ο Κυριάκος Πραστίτης και να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τα μέλη για να καταρτίσει συνδυασμό σε 15 μέρες.

Ο Πραστίτης δεν είχε εμπλοκή σε παλαιότερα διοικητικά συμβούλια αλλά ήταν μέλος της στην τετραμελούς επιτροπής που ορίστηκε τον περασμένο Απρίλιο, στην οποία συμμετείχαν επίσης οι Σάββας Αβραάμ, Μιχάλης Νεοφύτου και Ανδρέας Ανδρέους οι οποίοι είχαν ρίξει όλο το βάρος τους στην εξεύρεση χρημάτων για να μπορέσει η ομάδα να περάσει τα κριτήρια.

Στην Γενική Συνέλευση αναμένεται να υπάρξει και ανταλλαγή απόψεων για το οικονομικό και όχι μόνο, όμως το σημαντικότερο θέμα είναι να μπορέσει η ομάδα να βγάλει την χρονιά και να βρεθούν πόροι για να κλείσουν τρύπες. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο της όποιας διοίκησης αναλάβει και γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα τρέχουν καθημερινά… μαραθώνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα