Ανόρθωση - Νέα Σαλαμίνα: Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

Newsroom
anorthosis_-_nea_salamina
Δείτε πως θα παραταχθούν Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα για τη μεταξύ τους αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής στην Cyprus League.

Η Ανόρθωση επιθυμεί να δώσει συνέχεια στα επιτυχή αποτελέσματα και τις θετικές εμφανίσεις, μετά το εντυπωσιακό 4-1 κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας για το θεσμό του Κυπέλλου και την ισοπαλία 2-2 κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Από την άλλη, η Νέα Σαλαμίνα επιθυμεί να αφήσει πίσω της την άσχημη εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας για το πρωτάθλημα, με ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε. Πάντως, η ομάδα του Χριστόδουλου Χριστοδούλου, επικράτησε 1-0 της Δόξας Κατωκοπιάς και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Coca Cola.

Δείτε πως θα παραταχθούν οι δυο ομάδες στο αποψινό παιχνίδι.

Ανόρθωση: Ζίβκοβιτς, Μουγκάμπι, Μλάντοβιτς, Χρυσόπουλος, Κίκο, Κονσεϊσάο, Αρτυματάς, Σ.Χαραλάμπους, Χρυσοστόμου, Ίλιεφ, Λόπες.

Στον πάγκο: Μιλοσάβλιεβιτς, Κεραυνός, Θεοδώρου, Σπόλιαριτς, Ρόγκουλιτς, Παρούτης, Κριχόβιακ, Σταμούλης, Γκιούρτσο, Τεισέιρα, Μάρκου, Ε.Χαραλάμπους.

Νέα Σαλαμίνα: Μελίσσας, Τόμοβιτς, Μιχαήλ, Λέουκο, Σεργίου, Μπεχαράνο, Μιγκελίτο, Γκμπελέ, Φερνάντες, Νάρσινγκ, Βέλλιος.

Στον πάγκο: Καλανίδης, Ντουρμισάι, Παπαγεωργίου, Σπυριδάκης, Φράγκος, Προκοπίου, Λέζιακς, Μπαχάσα, Βίκτωρος, Κουμπαρής, Κατσιάρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα