Ομόνοια 29ης Μαΐου, Πετράκης: «Είναι στενάχωρο, το ότι δεν σκοράρουμε είναι αυτό που μας κοστίζει»(vid)

Ομόνοια 29ης Μαΐου, Πετράκης: «Είναι στενάχωρο, το ότι δεν σκοράρουμε είναι αυτό που μας κοστίζει»(vid)

Newsroom
omonoia 29m
Ο προπονητής της Ομόνοια 29ης Μαΐου, Γιώργος Πετράκης, μίλησε μετά την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Ομόνοια Αραδίππου. Απογοητευμένος και προβληματισμένος με την δυσκολία στο σκοράρισμα ο Ελλαδίτης τεχνικός.

Συγκεκριμένα χαρακτήρισε ως στενάχωρο το γεγονός πως παρά τις ευκαιρίες η ομάδα του δυσκολεύεται να βρει το γκολ, κάτι που φάνηκε σε όλα τα παιχνίδια με πρόσφατο παράδειγμα την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ που έληξε χωρίς γκολ. Αυτός αναφέρει πως είναι και ο λόγος που η Ομόνοια 29Μ ακόμη δεν κατάφερε να πάρει το πρώτο της τρίποντο στην φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είναι στενάχωρο αποτέλεσμα. Κάναμε βήμα πίσω σε σχέση με ότι καταφέραμε την περασμένη εβδομάδα. Ήταν το χειρότερο πρώτο ημίχρονο που κάναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ευκαιρίες. Έχουμε θέμα στο να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Αν βρούμε τον τρόπο να σκοράρουμε. Το ότι δεν σκοράρουμε είναι αυτό που μας κοστίζει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα