ΑΠΟΕΛ: Η ώρα της αλήθειας

ΑΠΟΕΛ: Η ώρα της αλήθειας

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Η πίεση στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ έχει αυξηθεί για τα καλά μετά το νέο «στραβοπάτημα» στο Conference League, και το αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ (20:00), αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για αντίδραση και επίδειξη χαρακτήρα.

Παρά το γεγονός ότι η φετινή σεζόν βρίσκεται μόλις στην 6η αγωνιστική, ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί στο ξεκίνημα.

Οι απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με το πρόσφατο στραβοπάτημα στο Conference League, έχουν επιτείνει την πίεση στην ομάδα. Η αποψινή εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς πλέον οι «γαλαζοκίτρινοι» χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη για να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος.

Η διαχείριση της απογοήτευσης έχει ήδη ξεκινήσει, με τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη να μεταφέρει το μήνυμα για άμεση αντίδραση. Η κάθοδός του στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με τη Σάμροκ ήταν σαφής: η πορεία αυτή πρέπει να ανατραπεί και οι παίκτες οφείλουν να δείξουν χαρακτήρα. Η ένταση στο εσωτερικό της ομάδας είναι αναπόφευκτη, όμως σε τέτοιες καταστάσεις ο ΑΠΟΕΛ έχει μάθει να αντιδρά με σθένος.

Το τελευταίο εμπόδιο για τον Ζοζέ Ντομίνγκες είναι η απουσία του βασικού μέσου, Κίνγκσλεϊ Σαρφό, λόγω τραυματισμού, γεγονός που αλλάζει τα δεδομένα στο κέντρο. Ο Πίτσι αναμένεται να καλύψει το κενό, με την ελπίδα ότι θα σταθερότητα στη μεσαία γραμμή.

Η ανάγκη για ανασύνταξη είναι επιτακτική, καθώς η ομάδα επιβάλλεται να ανταποκριθεί σε έναν ακόμη «τελικό», διατηρώντας την ψυχραιμία της υπό πίεση.

Με αναπροσαρμογές στην ενδεκάδα, ο ΑΠΟΕΛ προετοιμάστηκε για να δείξει το καλύτερό του πρόσωπο στον σημερινό αγώνα, με στόχο να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του και να διεκδικήσει τη νίκη που θα φέρει ξανά την ηρεμία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα