Ομόνοια, Νταμπράουσκας: «Όταν ήμασταν καλύτεροι δεχθήκαμε το 1-0, το 2-0 είναι το αποτέλεσμα του Άρη»

Ομόνοια, Νταμπράουσκας: «Όταν ήμασταν καλύτεροι δεχθήκαμε το 1-0, το 2-0 είναι το αποτέλεσμα του Άρη»

Newsroom
dabraouskas_prokrisi
Μετά την ήττα της Ομόνοιας με 2-0 από τον Άρη Λεμεσού, ο Βάλντας Νταμπράουσκας, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την εικόνα της ομάδας του συνολικά στην αναμέτρηση.

Κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Βάλντας Νταμπράουσκας, μετά την ήττα της Ομόνοιας με 2-0 από τον Άρη Λεμεσού. Υπογράμμισε ότι πράγματι ο Άρης ήταν καλύτερος στο παιχνίδι, ωστόσο τόνισε ότι και χειρότερη που ήταν η ομάδα του, τα δυο πέναλτι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», της έδωσαν απόλυτο αβαντάζ στην αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης: Στέφαν Γιόβετιτς: «Όταν δίνεις τέτοια πέναλτι, ποιος ο λόγος να παίζουμε ποδόσφαιρο;»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, ούτε η εμφάνιση που επιθυμούσαμε. Συγχαρητήρια στον Άρη του άξιζε η νίκη. Όταν χάνουμε 2-0 όταν έχουν δύο πέναλτι εναντίον μας, όταν δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε είναι λογικό να του αξίζει η νίκη. Όταν ήμασταν καλύτεροι δεχθήκαμε το 1-0. Είχαμε φανταστικές ευκαιρείς με τον Κακουλλή. Στο β’ μέρος ήμασταν επικίνδυνοι αλλά στην πρώτη ευκαιρία του Άρη δεχθήκαμε το γκολ και όσοι παρακολουθούν το ποδόσφαιρο στην Κύπρο γνωρίζουν πως το 2-0 είναι το αποτέλεσμα του Άρη γιατί μπορεί να αμύνεται και να κτυπήσει στην αντεπίθεση. Προσπαθήσαμε, δημιουργήσαμε, φανήκαμε απειλητικοί αλλά δεν ήταν η μέρα μας».

Αν θα άλλαζε κάτι στην αρχική 11άδα:

«Όλοι μετά το παιχνίδι είναι έξυπνοι. To ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι. Οι επιλογές μας βασίζονται στις αναλύσεις που γίνονται, στις προπονήσεις και στο πως νιώθουν οι παίκτες. Ο Κακουλλής είχε ένα μικροπρόβλημα που δεν γνωρίζαμε μέχρι τελευταία στιγμή για το αν θα παίξει ή όχι. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και οι ποδοσφαιριστές μας τα έδωσαν όλα. Παίξαμε την Πέμπτη, είχαμε και αγώνα σήμερα, αν θα άλλαζα κάτι, ναι, αλλά δεν έχω να πω κάτι στους παίκτες μου. Είμαι χαρούμενος που τα έδωσαν όλα. Χάθηκε μόνο μία μάχη και μας περιμένει ο πόλεμος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα