ΑΠΟΕΛ: Ψηλά στη λίστα ο Γκουστάβο Πογέτ

ΑΠΟΕΛ: Ψηλά στη λίστα ο Γκουστάβο Πογέτ

Newsroom
Πογέτ: «Ευκαιρία ζωής το παιχνίδι με την Πορτογαλία του Κριστιάνο»
Στην κορυφή της λίστας με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ζοζέ Ντομίνγκες βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ.

Σε αναζήτηση προπονητή είναι τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ. Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη στέλνουν... σύντομα στην πόρτα της εξόδου τον Ζοζέ Ντομίνγκες, και η διοίκηση των «γαλαζοκίτρινων» ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα που αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας, είναι αυτό του Γκουστάβο Πογέτ. Ο πρώην κόουτς της Εθνικής Ελλάδος βρίσκεται χωρίς δουλειά από τον περασμένο Μάϊο και... αρέσει στους πρωταθλητές Κύπρου. Ωστόσο, μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωσή του, και όλα θα φανούν εάν και εφόσον οι δυο πλευρές καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Πέραν του Ουρουγουανού, στη λίστα φαίνεται πως βρίσκεται και το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ, που έχει απασχολήσει κι άλλες φορές το ρεπορτάζ του συλλόγου της Λευκωσίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα