Δημητρίου: «Δεν είμαστε ομάδα που μας αρέσουν τα μεγάλα λόγια»

Δημητρίου: «Δεν είμαστε ομάδα που μας αρέσουν τα μεγάλα λόγια»

Newsroom
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας, μίλησε σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ (0-1, 6/10), ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι πολλοί δεν θεωρούν διεκδικητές του τίτλου τους Λαρνακείς.

Μετά το σπουδαίο διπλό στο ΓΣΠ επί του ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Κυριακής (0-1, 6/10), ο Κυριάκος Δημητρίου παραχώρησε δηλώσεις (το πρωί της Δευτέρας) στη συχνότητα του Super Sport FM 104.0.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας, πέραν της μεγάλης νίκης, στάθηκε στο γεγονός πως αρκετοί δεν θεωρούν το σύνολο του Μπεργκ διεκδικητή του τίτλου, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ:

«Είχαμε ξανά καλύτερη παρουσία από τον αντίπαλό μας, αυτή τη φορά όμως ήμασταν αποτελεσματικοί σε σχέση με το παιχνίδι με την Ομόνοια. Όπως είπε και ο προπονητής μας, δεν μπορούμε παρά να είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Δεν βγήκαν πολλές φάσεις, αλλά αν μια ομάδα έδειχνε ικανή να φτάσει στο γκολ, ήμασταν εμείς. Η μοναδική φάση που απειληθήκαμε ήταν στο τέλος. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει ξεκάθαρα σε όλο το παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο γυροφέρναμε την μπάλα στην περιοχή, μας έλειψε η καλή τελική πάσα. Στο δεύτερο συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό, το ελέγχαμε. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, μπορούμε να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι. Πήραμε με πειστικό τρόπο τη νίκη κι αυτό μετράει. Υπήρχαν παιχνίδια που πήραμε λιγότερα απ’ όσα δικαιούμασταν. Δεν πήγαμε στο ΓΣΠ για να κλέψουμε το παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι».

-Για τη σημασία της νίκης:

«Ήταν πολύ σημαντική. Πάμε στη διακοπή με τα καλύτερα συναισθήματα. Τονώνει την αυτοπεποίθηση και διατηρεί την καλή ψυχολογία. Κολλήσαμε τρεις συνεχόμενες νίκες κι αυτό βοηθάει πάρα πολύ. Το ζητούμενο είναι να υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια. Χάσαμε έδαφος στην αρχή αλλά δείχνουμε σημάδια βελτίωσης τις τελευταίες βδομάδες».

-Για το ότι αρκετοί δεν συγκαταλέγουν την ΑΕΚ στους διεκδικητές του τίτλου:

«Δεν μας ενοχλεί αυτό. Δεν είμαστε ομάδα που μας αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Κοιτάζουμε το πώς θα βελτιωθούμε και να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

-Για το πρόγραμμα στη συνέχεια κι αν είναι ευκαιρία για το… άλμα:

«Αν το πεις αυτό του Χένινγκ Μπεργκ πιθανόν να σε βγάλει έξω από το γραφείο (γέλια). Δεν κοιτάμε τόσο μακριά παρά μόνο το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Όταν θα έρθει η ώρα να πάμε στην τελική ευθεία για τον πρώτο γύρο, δεν πρέπει να εφησυχάσουμε ότι θα είναι πιο ομαλό το πρόγραμμα. Βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Δεν πρέπει να πάθουμε ότι πάθαμε στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια».

-Αν θα γίνει κάποιο φιλικό:

«Όχι. Θα πάρουν ρεπό το Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές».

-Για τον κόσμο:

«Τον ευχαριστούμε που μας στήριξε. Σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα