ΑΕΚ Λάρνακας: Η ελπίδα που ανατέλλει, τα ηχηρά μηνύματα και το στοιχείο που πέτυχε πρώτη φορά στο ΓΣΠ

ΑΕΚ Λάρνακας: Η ελπίδα που ανατέλλει, τα ηχηρά μηνύματα και το στοιχείο που πέτυχε πρώτη φορά στο ΓΣΠ

Newsroom
aek
Έψαχνε μία ηχηρή εμφάνιση που θα είναι ικανή να προκαλέσει θόρυβο και να στείλει τα δικά της μηνύματα η ΑΕΚ και τα κατάφερε μέσα στο ΓΣΠ απέναντι στον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ.

Ένα παιχνίδι εξαιρετικά δύσκολο για την ίδια αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί και να πανηγυρίσει μία νίκη που της δίνει τεράστια πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι και όχι μόνο.

Η ομάδα του Μπεργκ με την εμφάνιση της απέδειξε ότι και ποιότητα διαθέτει και την ικανότητα να διεκδικήσει ακόμη και τον τίτλο. Το άσχημο ξεκίνημα σαφώς της έχει στερήσει σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια για να είναι κοντά στην κορυφή, όμως με τις τρεις συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο όχι μόνο έχει καλύψει μέρος από το χαμένο έδαφος αλλά έχει αποκτήσει και πολύ καλύτερη ψυχολογία.

Και αυτό είναι κάτι το οποίο το βλέπεις μέσα στο γήπεδο από τους ποδοσφαιριστές. Το μάτι τους γυαλίζει και ο ένας παίζει για τον άλλο και όλοι μαζί για τον προπονητή τους. Η ΑΕΚ αγωνιστική με αγωνιστική παρουσιάζει βελτίωση και απέναντι στο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να περιορίσει τον αντίπαλο και να πετύχει κάτι που δεν είχε κάνει σε κανένα άλλο ματς την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.

Να κρατήσει το μηδέν παθητικό και όταν δεν δέχεσαι γκολ τότε γίνεται πολύ πιο εύκολο το έργο σου. Και η ΑΕΚ το έκανε πιο εύκολο το έργο της με την εικόνα της και γενικά με τα όσα έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο. Έδειξε πάθος και γενικά τακτικά δεν επέτρεψε στο ΑΠΟΕΛ να κάνει το παιχνίδι του. Κράτησε μπάλα η ομάδα του Μπεργκ και πανάξια έφυγε με τη νίκη σκορπώντας μεγάλη ικανοποίηση και πλατιά χαμόγελα στον κόσμο της που βλέπει ξανά την ελπίδα να ανατέλλει.

Δεν ανησυχούν για Ρόντεν…

Κάποιες ενοχλήσεις που είχε ο Ρόντεν δεν του επέτρεψαν να βγάλει όλο το ματς και έγινε αλλαγή από τον Χένινγκ Μπεργκ. Το ευχάριστο για την ΑΕΚ είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό και αναμένεται να ξεκουραστεί μερικές μέρες και από βδομάδας, αν όχι και νωρίτερα θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Σήμερα και το Σαββατοκύριακο

Ρεπό ξεκούρασης απολαμβάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά και το σπουδαίο «διπλό» στο ΓΣΠ. Ο Μπεργκ θα δώσει και δυο μέρες ακόμη επιπλέον ξεκούρασης το Σαββατοκύριακο και από την επόμενη Δευτέρα άπαντες θα επανέλθουν στις προπονήσεις όπου η προετοιμασία για τον αγώνα με την Ανόρθωση θα μπει στην τελική της ευθεία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα