Πάφος: Πρώτη, αήττητη και ασταμάτητη

Πάφος: Πρώτη, αήττητη και ασταμάτητη

Newsroom
ΠΑΦΟΣ
Πέντε στα έξι για την Πάφο, 16 βαθμοί, κορυφή στη βαθμολογία, καλύτερη επίθεση, αήττητη και.. ασταμάτητη η ομάδα του Καρσέδο, που πάει στη διακοπή με στόχο να γυρίσει ακόμη πιο δυνατή.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, βρίσκει μόνη πρώτη την Πάφο στον βαθμολογικό πίνακα, με το σύνολο του Καρσέδο δικαίως να κατέχει αυτή τη θέση.

Μετά το πολύ δύσκολο εκτός έδρας τρίποντο επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου (1-2, 6/10), οι Κυπελλούχοι Κύπρου έφτασαν τους 16 βαθμούς στην Cyprus League, έχοντας πέντε νίκες και μόλις μια ισοπαλία στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Είναι μαζί με τον Άρη Λεμεσού, οι μοναδικές αήττητες έως τώρα ομάδες, και αυτό είναι ένα δείγμα του τι να περιμένουμε φέτος από τους Παφίτες.

Παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ (όπως και με την Πέτροκουμπ στην πρεμιέρα του Conference) με την γκολάρα του Ανδρέου, η Πάφος αντέδρασε, εκμεταλλεύτηκε φυσικά και την αριθμητική ανισορροπία (η ΕΝΠ ολοκλήρωσε το ματς με οκτώ παίκτες), και σκοράροντας δυο γκολ, έχοντας εκτός από την κορυφή και την καλύτερη επίθεση με 15 τέρματα.

Πλέον, η διακοπή θα αποτελέσει ευκαιρία για τους «γαλάζιους», ούτως ώστε να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες τους και να επιστρέψουν ακόμη καλύτεροι, θέλοντας να συνεχίσουν να αποδεικνύουν εντός των τεσσάρων γραμμών πως μπορούν να κατακτήσουν τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα