ΑΕΛ, Θύρα 3: Γιορτή για τη συμπλήρωση 35 χρόνων από την ίδρυση του Συνδέσμου

ΑΕΛ, Θύρα 3: Γιορτή για τη συμπλήρωση 35 χρόνων από την ίδρυση του Συνδέσμου

Newsroom
ael _sundesmos_filathlwn
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ ενημέρωσε για την προσεχή εκδήλωση που θα λάβει χώρα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων από την εγγραφή του Συνδέσμου στα μητρώα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων της ΑΕΛ:

«Αυτό το Σάββατο 12/10 στον Χώρο Στάθμευσης του Εναερίου όπως όλοι ξέρετε θα λάβει χώρα η Γιορτή για την συμπλήρωση 35 χρόνων από την εγγραφή του Συνδέσμου μας στα μητρώα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η παρούσα ανακοίνωση σκοπό έχει να ενημερώσει εκτενώς τα μέλη μας για το τι ακριβώς συμπεριλαμβάνει το Φεστιβάλ μας.

Αρχικά, αποφασίστηκε πως θα υπάρχει Γενική Είσοδος €10 και τα παιδιά κάτω των 12 θα εισέρχονται στον χώρο δωρεάν. Η εισόδος θα ανοίξει στις 17:00 και στον χώρο θα υπάρχουν τα ακόλουθα:

KID’S CORNER

Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τα λιονταράκια μας με φουσκωτά, face painting και φυσικά με τον Λέοντα.

ΜΠΟΥΤΙΚ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα επετειακά προϊόντα του Συνδέσμου, τα οποία θα δείτε τις επόμενες μέρες από το @syfael official shop.

ΓΩΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως θα φιλοξενήσουμε δυο οργανώσης στο Φεστιβάλ μας. Γιατί Α.Ε.Λ σημαίνει ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και ΠΡΟΣΦΟΡΑ στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Το Σωματείο “Σταγόνα Αγάπης” το οποίο έχεις ως σκοπό να βοηθά οικογένειες ή άτομα που πραγματικά έχουν ανάγκη, είτε με τροφίμα, είτε με Ιατρικά ζητήματα, είδη ένδυσης, στέγασης, κτλ. Το Σωματείο Σταγόνα Αγάπης έχει ιδρυθεί εις μνήμη του Χαράλαμπου Βρουλλιδη καί Λουίζας Κατσαρού οι οποίοι έχασαν την ζωή τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Το Σάββατο εντός του Φεστιβάλ εξατίας των αναγκών του Σωματείου θα γίνεται συλλογή των πίο κάτω:

-είδη υγιεινής (σαμπουάν, αφρολουτρα, μωρομαντηλα,οδοντόπαστες, σκόνες πλυσίματος ρούχων, μαλακτικό κτλ)

-τροφιμα( όσπρια, μακαρόνια, μπισκότα, δημητριακά,ντοματοχυμους, ρύζι, λάδι ζωμούς, κτλ.

Από την άλλη έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης για το όσα συμβαίνουν στην πόλη μας, θα φιλοξενήσουμε τον Οργανισμό Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Λεμεσός 2030, ο οποίος ιδρύθηκε με στόχο τη διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2030.

Όραμα του οργανισμού είναι μια συμπεριληπτική και προσβάσιμη διαδρομή με όχημα τον πολιτισμό και τις τέχνες, ώστε η πόλη μας να (ξανά) συστηθεί και να ανασυσταθεί μέσα από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

STREETFOOD & BARS

Στον χώρο θα υπάρχει άφθονο ποτό και φαγητό. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και για να αποφύγουμε τον συνοστισμό στα καραβάνια και τα μπαρ, θα λειτουργεί ειδικό ticket station το οποίο θα αφορά μόνο τα ποτά!

Εκεί θα κόβετε εισιτήρια για τα ποτά σας, ανάλογα με το τι επιλέγετε, ώστε να απολαμβάνετε χωρίς καθυστερήσεις.

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Έπειτα από μια μικρή αλλαγή που είχαμε στο πρόγραμμα μαζί μας θα είναι τα “Μωρά στη Φωτιά”! Ένα ιστορικό συγκρότημα της ελληνικής ροκ σκηνής, υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους λάτρεις της μουσικής.

Στην σκηνή θα ανέβουν επίσης και οι μπάντες του Συνδέσμου μας Ζ.Ρ.Κ (ΖΑΕΛΙΖΟΜΑΙ ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΚΟΠΜΠΑΝΙΑ) και JENKENNEDYS (ΖΑΕΛΙΖΟΜΑΙ ΠΑΝΚ ΚΟΜΠΑΝΙΑ).

Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως περιμένουμε όλο τον κόσμο της Α.Ε.Λ να έρθει να γιορτάσει μαζί μας. Στην εκδήλωση επίσης θα είναι αθλητές απ’ όλα τα τμήματα του Σωματείου μας, όπως και οι διοικήσεις των τμημάτων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα