Ομόνοια, Κακουλλής: Εκτός για δυο εβδομάδες, κάνει «αγώνα δρόμου» για Χάρτς

Ομόνοια, Κακουλλής: Εκτός για δυο εβδομάδες, κάνει «αγώνα δρόμου» για Χάρτς

Newsroom
kakoullis_europi
Εξελίξεις ανακύπτουν περί του τραυματισμού του Ανδρόνικου Κακουλλή, με το ρεπορτάζ του Gazzetta Cyprus, να έχει τις τελευταίες εξελίξεις, τον εντοπισμό του προβλήματος και την αγωνιστική δράση που θα χαθεί.

Όπως έγινε γνωστό εχθές, με ενημέρωση από την ΚΟΠ, ο Ανδρόνικος Κακουλλής θα απουσιάζει από τις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gazzetta Cyprus, το πρόβλημα του Κύπριου άσου, εντοπίζεται στον προσαγωγό, με το διάστημα της απουσίας του να υπολογίζεται περί των δυο εβδομαδών.

Αποτελεί δεδομένο ότι το παιχνίδι με την ΕΝΠ (9/10, 19:00) θα απουσιάζει ο Κακουλλής, ενώ ο επιθετικός της Ομόνοιας θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη 2η αγωνιστική στη League Phase του Europa Conference League, με αντίπαλο την Χάρτς στη Σκωτία (24/10).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα