ΕΝ Παραλιμνίου: Επαλήθευση για Κάναντι, «δεν χρειάζεται συστάσεις»

ΕΝ Παραλιμνίου: Επαλήθευση για Κάναντι, «δεν χρειάζεται συστάσεις»

Newsroom
Υπέγραψε στην Βελέζ Μόσταρ ο Κάναντι, υποψήφια αντίπαλο της ΑΕΚ
Ο Νταμίρ Κάναντι θα είναι ο νέος προπονητής της ΕΝΠ, όπως επαλήθευσε και σε δηλώσεις του σε γνωστή ραδιοφωνική συχνότητα, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Γιώργος Παπέττας, ο οποίος αποθέωσε τον επικείμενο τεχνικό του Παραλιμνίου.

Όπως ανέκυψε από τα χθεσινά ρεπορτάζ, ο Νταμίρ Κάναντι αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσις Νέων Παραλιμνίου, με τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας, Γιώργο Παπέττα να μιλάει για την συμφωνία στον αέρα του SuperSport FM.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη συμφωνία με Κάναντι:

«Έχουμε συμφωνήσει. Ο Νταμίρ Κάναντι δεν χρειάζεται συστάσεις, έχει εξαιρετικό βιογραφικό. Έχει φλερτάρει με αρκετές μεγάλες ομάδες του νησιού μας. Η κίνηση αυτή δείχνει ότι η ΕΝΠ δεν έχει κανένα σκοπό να παραδώσει τα όπλα. Θα προχωρήσουμε για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία».

 

Για την άποψη αρκετών ότι είναι αδύναμο το ρόστερ:

«Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές διαψεύσαμε όσους πίστευαν ότι δεν έχουμε καλό υλικό. Δεν τίθεται θέμα. Έχουν αποδείξει κάποιοι παίκτες ότι μπορούν να ξεχωρίσουν. Τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές ναι, είχαμε κάκιστο πρόσωπο, αλλά πλέον δεν το δεχόμαστε αυτό μετά την παρουσία μας στα τελευταία δύο παιχνίδια».

Πότε πιάνει δουλειά ο Κάναντι:

«Εντός ημερών τον περιμένουμε στην Κύπρο».

Αν θα φέρει δικούς του συνεργάτες:


«Θα φέρει κάποιους, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη οι θέσεις. Θα έρθει σίγουρα βοηθός προπονητής, είναι από την Ελλάδα».

Αν έγινε υπέρβαση με Κάναντι:

«Αντιλαμβάνεστε ότι γίνονται κάποια επιπλέον έξοδα με την πρόσληψη νέου προπονητή. Ούτως ή άλλως από μόνο του θεωρείται υπέρβαση».

Για την εξόφληση παλιών οφειλών στις κοινωνικές ασφαλίσεις:

«Αυτό δείχνει την αφοσίωση και πόσο τυπικοί είναι οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει το σωματείο. Είναι κάτι που μας κάνουν περήφανους. Το βάρος του σωματείου δεν είναι μόνο το ποδοσφαιρικό, το μπασκετικό ή το πετοσφαιρικό. Είναι μια ολόκληρη ιστορία και πρέπει να την διαφυλάττουμε σαν κόρη οφθαλμού».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα