Κάναντι: Την Κυριακή στη Κύπρο, την Δευτέρα αναλαμβάνει την ομάδα

Κάναντι: Την Κυριακή στη Κύπρο, την Δευτέρα αναλαμβάνει την ομάδα

Newsroom
Κάναντι: Την Κυριακή στη Κύπρο, την Δευτέρα αναλαμβάνει την ομάδα
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νταμίρ Κάναντι αναμένεται στην Κύπρο την Κυριακή, με τον Αυστριακό τεχνικό να αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας αμέσως.

Οι πληροφορίες που έχρηζαν τον Νταμίρ Κάναντι ως τον νέο τεχνικό της ΕΝΠ, επαληθεύτηκαν περίτρανα με τις χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Παππέττα σε γνωστή ραδιοφωνική συχνότητα.

Αν μη τι άλλο, επρόκειτο για μια υπέρβαση από την ομάδα του Παραλιμνίου, τόσο οικονομική, όσο και σε αγωνιστικά δεδομένα, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον καλύτερο προπονητή στην Ελληνική Superleague, την σεζόν 2017/2018, ως προπονητής του Ατρομήτου.

Όπως προκύπτει λοιπόν από νέες πληροφορίες, ο Κάναντι αναμένεται στην Κύπρο μέσα στο Σαββατοκύριακο και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή. Ο Αυστριακός Τεχνικός, θα αναλάβει αμέσως δουλειά από την Δευτέρα, για να προετοιμάσει την ομάδα του ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού εκτός έδρας με την Ομόνοια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα