Ομόνοια: Το απαιτούμενο ροτέισον και η επιστροφή στο «Ηλίας Πούλλος»

Ομόνοια: Το απαιτούμενο ροτέισον και η επιστροφή στο «Ηλίας Πούλλος»

Newsroom
dabraouskas
Η επιστροφή στις προπονήσεις για την Ομόνοια, συνάδει με την αγωνιστική επάνοδο ορισμένων ποδοσφαιριστών και το απαιτούμενο ροτέισον το οποίο δείχνει να...ανοίγει.

Μετά την εξέλιξη με τον Κακουλλή, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, όπως και ο Μουσιαλόφσκι. Πάει πολύ καλύτερα ο Σεμέδο, με σημαντικά κομμάτια προπόνησης με τους υπόλοιπους και είναι σε τροχιά επιστροφής με την επανέναρξη. Όπως και ο μεγάλος «μαχητής» Μπεζούς, που διέψευσε κάθε ιατρική πρόβλεψη, με ατέλειωτες ώρες δουλειάς, ων έτοιμος ο Ουκρανός παικταράς για την μεγάλη επιστροφή και τη σταδιακή συμπερίληψη του στο πλάνο Νταμπράουσκας.

Ο Λιθουανός κόουτς, που καλείται να ανοίξει περαιτέρω το rotation, αφενός για να «κερδίσει» και κάποιους άλλους σημαντικούς παίκτες που ακόμα δεν είδαμε και αφετέρου για να διατηρεί φρέσκια την ομάδα του στο διπλό ταμπλό, Κύπρου-Ευρώπης.

Δείχνει πάντως μέχρι τώρα ο προπονητής του τριφυλλιού, την «προτίμηση» του σε συγκεκριμένους παίκτες, όπως καταγράφεται αυτό και από το χρόνο συμμετοχής, ενός εκάστου. Θα σας παρουσιάζουμε λοιπόν τους πρώτους δέκα παίκτες της Ομόνοιας σε λεπτά συμμετοχής. Με τον Φαμπιάνο λογικό και αναμενόμενο στην κορυφή, μετρώντας το απόλυτο. Από εκεί και πέρα ακολουθεί μια επτάδα παικτών (Μάριτς, Κουλιμπαλί, Χαμάς, Σίμιτς, Παναγιώτου, Εράκοβιτς και Ντιουνκού) που τράβηξε το μεγαλύτερο κουπί.

Στεπίνσκι και Σεμέδο ακολουθούν πιο κάτω καθώς έχασαν παιχνίδια, λόγω τραυματισμού και τιμωρίας.


Αναλυτικά:
1. Φαμπιάνο: 13 συμμετοχές, 1170 λεπτά
2. Μάριτς: 13 συμμετοχές 1.153 λεπτά
3. Κουλιμπαλί: 13 συμμετοχές 1.151 λεπτά
4. Χαμάς: 13 συμμετοχές 1.125 λεπτά
5. Σίμιτς: 13 συμμετοχές 1.087 λεπτά
6. Παναγιώτου: 12 συμμετοχές 1.003 λεπτά
7. Εράκοβιτς: 13 συμμετοχές 913 λεπτά
8. Ντιουνκού: 12 συμμετοχές 902 λεπτά
9. Σεμέδο: 9 συμμετοχές 733 λεπτά
10. Στεπίνσκι: 10 συμμετοχές 719 λεπτά

 

Με την «επιστροφή» Λοΐζου, την παρουσία Γιόβετιτς, την επάνοδο Μπεζούς, αλλά και των υπολοίπων που είναι τώρα εκτός, καθώς και την συμπερίληψη στην εξίσωση παικτών όπως ο Ελάντερ, ο Κίτσιος, ο Μουσιαλόφσκι, ο Λανγκ, μόνο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για την Ομόνοια. Γιατί και βάθος διαθέτει και ποιότητα. Διαχείριση χρειάζεται, όπως χρειάζονται και όλοι τους να βοηθήσουν!

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα