Ομόνοια: 50αρης Κουλιμπαλί με χαμένα 45 λεπτά

Ομόνοια: 50αρης Κουλιμπαλί με χαμένα 45 λεπτά

Newsroom
omonoia_coulibali
Τις 50 συμμετοχές με την Πράσινη φανέλα έφθασε στο παιχνίδι με τον Άρη, ο Σενού Κουλιμπαλί, καταγράφοντας παράλληλα ένα εντυπωσιακό στατιστικό.

Με ενημέρωση που βγήκε από την Ομόνοια, μας υπενθυμίζεται, ότι ο Σενού Κουλιμπαλί, έφθασε τις 50 συμμετοχές με το Τριφύλλι στο στήθος.

Μάλιστα σε αυτό το διάστημα, ο Γαλλοαφρικανός κεντρικός αμυντικός, κατέγραψε ένα εντυπωσιακότατο στατιστικό το οποίο αφορά το χρόνο συμμετοχής του. Σε αυτούς τους 50 αγώνες, ο Κουλιμπαλί έχει ξεκινήσει βασικός στο 100% των παιχνιδιών, ενώ το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι έχει αντικατασταθεί μόλις τέσσερις φορές και έχει χάσει συνολικά μόλις 45 λεπτά αγωνιστικής δράσης.

Υπό αυτό το πρίσμα, κατανοούμε καλύτερα το πόσο βασικό γρανάζι στην μηχανή της Ομόνοιας είναι από την απόκτησή του ο Σενού Κουλιμπαλί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την Ομόνοια:

 

«To παιχνίδι απέναντι στον Άρη ήταν το 50ο του Σενού Κουλιμπαλί με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σε αυτές τις 50 συμμετοχές ο Γαλλοαφρικανός κεντρικός αμυντικός ήταν σε όλες βασικός, αντικαταστάθηκε τέσσερις φορές χάνοντας μόνο 45 λεπτά παιχνιδιού στους αγώνες που επιλέχθηκε στην εντεκάδα από τους προπονητές του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα