Ομόνοια: Μεσοεπιθετική γραμμή για όλα τα γούστα που ξεχειλίζει από ποιότητα!

Ομόνοια: Μεσοεπιθετική γραμμή για όλα τα γούστα που ξεχειλίζει από ποιότητα!

Newsroom
jovetic_dabraouskas
Γεμίζει η «φαρέτρα» του Νταμπράουσκας με την επανέναρξη και την επιθετική του γραμμή να ξεχειλίζει από ποιότητα. Και είναι στο χέρι του Λιθουανού κόουτς να τους «εκμεταλλευτεί», προς τέρψιν της ομάδας.

Απαραίτητη προϋπόθεση να κάνει πλέον αψεγάδιαστη διαχείριση, ώστε αφενός να πάρει από τον καθένα ξεχωριστά πράγματα που αποδεδειγμένα μπορούν να δώσουν και αφετέρου να τους διατηρεί σε φόρμα και «ζεστούς», ανά πάσα στιγμή.

Διαθέσιμος από το ματς με την ΕΝΠ ο Στεπίνσκι που εξέτισε την τιμωρία του. Όπως και ο Σεμέδο που όλα δείχνουν πως θα είναι πανέτοιμος με την επανέναρξη. Ο διεθνής από το Πράσινο Ακρωτήρι ακραίος επιθετικός, έλειψε αφάνταστα από τους πράσινους, τόσο σε αριθμούς, όσο και με την παρουσία του απλά στο παιχνίδι, έχοντας ο εκάστοτε αντίπαλος ένα μόνιμο «πονοκέφαλο».

Έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή ο Ρομάν Μπεζούς, με τον Ουκρανό παικταρά να διαψεύδει κάθε ιατρική γνωμάτευση και να είναι πλέον σε θέση να μπει στην… εξίσωση. Η προσωπικότητα του, η ηγετική του φυσιογνωμία, η οξυδέρκεια του και η επιδραστικότητα του στο χορτάρι, θα δώσουν στον Νταμπράουσκας και στην Ομόνοια μεγάλη ώθηση.

Την ίδια ώρα ο Στέφαν Γιόβετιτς αναμένεται να πάρει εκ νέου χρόνο με την Εθνική του ομάδα, μόνιμα στις κλήσεις του Μαυροβούνιου και μέσω των λεπτών που παίρνει από τον Προσινέτσκι να επιστρέψει σε ακόμα καλύτερη κατάσταση. Έδειξε με το καλημέρα στο ματς με τον Άρη, ότι έχει όλο το πακέτο να βοηθήσει τα μέγιστα και με την κλάση του και με την ευφυΐα του!

 

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Κακουλλή αν και είναι δύσκολο να είναι έτοιμος με την Ένωση, δεν αποκλείεται τελικά να προλάβει το παιχνίδι, καθώς ο οργανισμός του έχει ήδη αντιδράσει θετικά και μπορεί να υπάρξουν ευχάριστα πιο νωρίς. Σίγουρα πάντως προλαμβαίνει τη Χαρτς ο «Κάκου». Ενώ σε τροχιά επιστροφής βρίσκεται και ο Μουσιαλόφσκι.

Εν κατακλείδι η Ομόνοια γεμίζει παρά πολύ, έχει και μεγάλη ποιότητα και ποσότητα μεσοεπιθετικά, με παίκτες για… όλα τα γούστα. Σε μια περίοδο που το τριφύλλι έχει ενώπιον του συνεχόμενα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη. Άρα θα παρουσιαστεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αρκεί να μπορέσει η τεχνική ηγεσία να τους αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό, καθώς και διαφορετικά χαρακτηριστικά διαθέτουν, άρα μπορούν και να συνυπάρξουν και επιπρόσθετα όλοι θα χρειαστούν !

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα