ΑΠΟΕΛ: Το «μυστήριο» με τον Μαξ Μάγιερ

ΑΠΟΕΛ: Το «μυστήριο» με τον Μαξ Μάγιερ

Newsroom
apoel
Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, που ήρθε σαν ένα μεγάλο όνομα για τα Κυπριακά δεδομένα με βάση την εώς τώρα καριέρα του, ακόμη δεν έχει καταφέρει να προσφέρει κάτι στους Πρωταθλητές.

Παρά το γεγονός πως βρισκόταν στον πάγκο, δεν κρίθηκε πανέτοιμος από κάθε άποψη ώστε να ριχθεί στη μάχη. Ο λόγος για τον Μαξ Μάγιερ, ο οποίος επέστρεψε στην αποστολή του ΑΠΟΕΛ στα δύο τελευταία παιχνίδια ωστόσο, δεν πήρε εντολές από τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας, μένοντας καθηλωμένος στον πάγκο.

Από την 1η Σεπτεμβρίου και πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας όπου έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, έχει να φορέσει τη γαλαζοκίτρινη φανέλα. Ο Γερμανός, όπως έλεγε η επίσημη ενημέρωση, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό.

Με αυτά και με αυτά, εδώ κι 5-6 εβδομάδες δεν προσέφερε τις υπηρεσίες του στον ΑΠΟΕΛ. Δεν μιλάμε για όποιο και όποιο παίκτη, αλλά για τον 29χρονο επιτελικό μέσο που αποτέλεσε μία από τις «δυνατές» μεταγραφές του καλοκαιριού.

Επομένως, τώρα με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, θα έχει πολύ μεγάλη σημασία να κάνει δυναμική «επανεκκίνηση», κάτι που αποτελεί ένα από σοβαρότερα ζητήματα που θα καλείται να κερδίσει ο Μανόλο Χιμένεθ. Εξάλλου για ένα και πλέον μήνα, θα απουσιάζει λόγω τραυματισμού ο Κίνγκσλεϊ Σαρφό, εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα