ΑΠΟΕΛ: Το δίδυμο που υπόσχεται να αλλάξει

ΑΠΟΕΛ: Το δίδυμο που υπόσχεται να αλλάξει

Newsroom
apoel
Μαζί με τον τεχνικό Μανόλο Χιμένεθ, στο προπονητικό επιτελείο του ΑΠΟΕΛ θα ενσωματωθεί και ο συνεργάτης του, Χεσούς Καλδερόν Μαλαγόν.

Ο Χεσούς Καλδερόν Μαλαγόν αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο σύμμαχο του Μανόλο Χιμένεθ σε κάθε ποδοσφαιρικό βήμα του Ισπανού προπονητή. Ο γεννημένος στις 6 Νοεμβρίου 1972 προπονητής, κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro, στέκεται στο πλευρό του Χιμένεθ εδώ και χρόνια, με ελάχιστα διαλείμματα στη συνεργασία τους.

Η συνεργασία τους ξεκίνησε από τη Σεβίλλη το 2007 και από τότε η κοινή τους πορεία δεν γνώρισε σχεδόν κανένα κενό. Ακόμη και όταν ο Χιμένεθ ανέλαβε την ΑΕΚ το 2019 και στη συνέχεια την Aλ Γούαντα, ο Καλδερόν ήταν πάντα στο πλευρό του. Τον Δεκέμβριο του 2020, οι δύο άντρες επανενώθηκαν ξανά στην ΑΕΚ, συνεχίζοντας τη συνεργασία τους.

Το δίδυμο Χιμένεθ-Καλδερόν θα αποτελέσει πλέον το προπονητικό επιτελείο του ΑΠΟΕΛ, αφού ήρθαν σε συμφωνία με την ομάδα. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία τους αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη νέα πορεία των γαλαζοκιτρίνων.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα