Ανόρθωση: Αρχίζει να συμπληρώνεται το παζλ…

Ανόρθωση: Αρχίζει να συμπληρώνεται το παζλ…

Newsroom
anorthosi_nea salamina
Στο τρέξιμο είναι στην Ανόρθωση με τις διοικητικές διεργασίες να είναι σε πρώτο πλάνο ενόψει και της Γενικής Συνέλευσης που θα έχουμε στις 18 Οκτωβρίου για να παρουσιαστούν τα μέλη που θα βρεθούν δίπλα στον Κυριάκο Πραστίτη που έχει τρέξει όλο αυτό τον καιρό τις επαφές.

Όπως γράψαμε ξανά το όνομα του Αντώνη Χειλιμίντρη είναι ψηλά στα άτομα που θέλει δίπλα του ο νέος πρόεδρος και θα είναι στο πλευρό του, όπως και αυτό του μπασκετικού τμήματος και του προέδρου της Ανόρθωσης, Αντώνη Μικελλίδη, ενός ανθρώπου που έδειξε έργο στο μπάσκετ και που έχει και την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσει.

Σε περίοπτη θέση βρίσκεται και το όνομα του Αμίρ Τζέμα ο οποίος πιθανόν θα είναι στο νέο διοικητικό συμβούλιο στη θέση του εκτελεστικού συμβούλου. Ο Τζέμα ήταν ένα από τα παιδιά που είχαν ενεργό και πολύ σημαντικό ρόλο στην πρωτοβουλία των οργανωμένων οπαδών για να μαζευτεί το ποσό του 1,2 εκατομμυρίων για να εξοφληθεί το γήπεδο.

Επίσης, το όνομα του Σταύρου Ζάκου ακούγεται έντονα για να εμπλακεί στο διοικητικό συμβούλιο, ενώ πιθανόν να προκύψει και εκπρόσωπος στο διοικητικό συμβούλιο από το τμήμα χάντμπολ, όχι όμως ο Ανδρέας Ανδρέου (Sabbianco).

Πιθανόν να προκύψουν κι άλλα άτομα από το οργανωμένο σύνολο της Ανόρθωσης μιας και υπάρχουν αξιόλογα παιδιά που έχουν τα φόντα να αποτελέσουν μέρος αυτής της προσπάθειας.

 

Και φιλικό…


Μέσα σε όλα αυτά σήμερα η Ανόρθωση θα δώσει και φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας για να διατηρηθεί σε εγρήγορση και σε καλή κατάσταση η ομάδα. Την ίδια ώρα ο Οκκάς θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που θέλει να τους δει αλλά και σε κάποιους που έχουν ανάγκη να βρουν ρυθμό όπως οι Κριχόβιακ και Ίλιεφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα