Ανόρθωση: «Έσβησε» την όποια γκρίνια ο Οκκάς

Ανόρθωση: «Έσβησε» την όποια γκρίνια ο Οκκάς

Newsroom
okkas_anorthosi
Στο ξεκίνημα της σεζόν οι εμφανίσεις της Ανόρθωσης είχαν φέρει γκρίνια και μουρμούρα στον κόσμο, ενώ και πιο εσωτερικά αποτέλεσε αρκετές φορές θέμα συζήτησης. Η ποιότητα του ρόστερ της ομάδας δεν είναι αυτή που θα ήθελαν όλοι, καθώς οικονομικά δεν υπάρχει η δυνατότητα, όμως βρέθηκε στο στόχαστρο ο Γιάννης Οκκάς.

Ο Κύπριος τεχνικός στα πρώτα ματς δέχθηκε μικρή κριτική, όμως σε μία ομάδα που αλλάζουν τόσα πολλά πράγματα και επικρατεί ένα χάος διοικητικά είναι σχεδόν αδύνατο να μπορέσει η ομάδα να μείνει ανεπηρέαστη αγωνιστικά.

Ο Οκκάς είναι από τους λίγους που ξέρει την ομάδα, ξέρει το dna της, ξέρει τον κόσμο και τις απαιτήσεις του και είναι λογικό με τις συνθήκες που υπάρχουν να χρειάζονται άπαντες χρόνο και ο κόσμος να κάνει υπομονή. Τα τελευταία θετικά αποτελέσματα έχουν φέρει ηρεμία και η γκρίνια έχει κοπάσει.

Στη διακοπή ο Γιάννης Οκκάς και οι συνεργάτες του έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν ακόμη περισσότερο σε κάποιες αδυναμίες της ομάδας, έτσι ώστε να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη στα δύσκολα ματς που έρχονται. Ακολουθεί το ντέρμπι εκτός έδρας με την ΑΕΚ όπου στόχος είναι η νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο που πέρσι για πολλούς είχε καταφέρει με την ισοπαλία που πήρε στο ΑΕΚ Αρένα να στερήσει τον τίτλο από την ομάδα της Λάρνακας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα