Ανόρθωση, Μιχαηλούδης: Οι συνθήκες στην ομάδα και το σχόλιο για τα διοικητικά

Ανόρθωση, Μιχαηλούδης: Οι συνθήκες στην ομάδα και το σχόλιο για τα διοικητικά

Newsroom
mixailoudis
Μιλώντας σε γνωστή ραδιοφωνική συχνότητα, ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, αναφέρθηκε στα δεδομένα της ομάδας του καθώς έκανε και το σχόλιο του σε ερώτηση για τα διοικητικά.

Με αφορμή την διακοπή, η κατάσταση στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης δείχνει να ομαλοποιείται, με τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας, Χριστόφορο Μιχαηλούδη, να κάνει απαντάει σε ερωτήσεις του SuperSport 104 για όλα τα δεδομένα, καθώς και για τις διοικητικές συνθήκες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την περίοδο της διακοπής:

«Οι διακοπές πάντα ωφελούν τους προπονητές για να κάνουν κάποια φιλικά. Ο προπονητής πιθανό να θέλει να δοκιμάσει κι άλλα σχήματα. Θέλει να δει κι άλλους παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Παίκτες επίσης που είχαν τραυματισμούς θα είναι πιο έτοιμοι».

 

Για το φιλικό με τον Εθνικό και οι επιστροφές:

«Έχουμε την επιστροφή των Τεϊσέιρα και Σπόλιαριτς. Ο Κριχόβιακ θα πάρει επίσης περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό με τον Εθνικό. Είναι ένα καλό τεστ για εμάς. Ο Εθνικός έδειξε ότι είναι καλή ομάδα».


Για τον Κριχόβιακ:

«Ένας παίκτης που προέρχεται από μεγάλα πρωταθλήματα. Ήρθε σε ένα υποδεέστερο πρωτάθλημα, όμως είναι ευχαριστημένος με αυτά που βρήκε στην Κύπρο και στην Ανόρθωση. Νομίζω η εμπειρία και το όνομα, δίνουν αυτή τη θετική ενέργεια σε αυτόν για να προσαρμοστεί. Εγκλιματίζεται με την ομάδα όσο περνάνε οι μέρες».

Για τον Χρυσοστόμου και το συμβόλαιο του:

«Νομίζω άρπαξέ την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε. Κάθε ματς είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν. Οι Κύπριοι στην Ανόρθωση έχουν ευκαιρίες να αποδείξουν. Ο Χρυσοστόμου εδώ και χρόνια πήρε ευκαιρίες στην ομάδα και φέτος καθιερώθηκε. Ανταμείβεται και από τον προπονητή, και από τον τεχνικό της Εθνικής. Οι καλοί δεν χάνονται και προσγειωμένα να συνεχίσει. Εμείς θα τον καλέσουμε για επέκταση συμβολαίου. Είναι κάτι που θα γίνει μεταγενέστερα».

Για τα διοικητικά:

«Ο κ. Πραστίτης από τη στιγμή που βγήκε μπροστά, αυτό κάνει. Είναι συνεχώς σε συναντήσεις με ανθρώπους που θέλει να τον πλαισιώσουν. Υπάρχουν ονόματα. Είναι σαν ονοματολογία μεταγραφών το καλοκαίρι. Αυτό που έχω να πω, είναι πως ο κ. Πραστίτης δεν κατέληξε σε ποιες θέσεις θα τοποθετηθούν αυτά τα ονόματα. Δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν επαφές με άτομα της εμπιστοσύνης του. Υπάρχουν κάποιοι που ίσως και να μην αποδεχτούν. Στις 18 του μήνα θα υπάρχει το νέο Δ.Σ και θα ανακοινωθεί επίσημα εκείνη την ημέρα. Τα ονόματα που βγαίνουν είναι απλά φήμες. Οι φίλοι της Ανόρθωσης να περιμένουν και να κάνουν ακόμα λίγη υπομονή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα