ΑΠΟΕΛ: Τον έζησε ως αντίπαλο, τώρα τον θέλει πρωταγωνιστή

ΑΠΟΕΛ: Τον έζησε ως αντίπαλο, τώρα τον θέλει πρωταγωνιστή

Newsroom
apoel
Ο νέος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Μανόλο Χιμένεθ, αντιμετώπισε ως αντίπαλος τον Μαροκινό άσσο, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ως ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πειραιώς. Τώρα, ο Ισπανός περιμένει πολλά από την μεταξύ τους συνεργασία.

Τη 2020-2021, ο Ολυμπιακός Πειραιώς πέρασε σαν θύελλα από το ΟΑΚΑ, διαλύοντας την Ένωση με 5-1. Ο Μανόλο Χιμένεθ, που καθόταν τότε στον πάγκο της ΑΕΚ, είχε δει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να σκοράρει και να οδηγεί τους «ερυθρόλευκους» σε θριαμβευτική νίκη.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, οι ποδοσφαιρικές διαδρομές φέρνουν τον Χιμένεθ και τον Μαροκινό επιθετικό ξανά μαζί, αλλά αυτή τη φορά όχι ως αντιπάλους. Ο Ελ Αραμπί, με τη φήμη του «φονιά» των ελληνικών γηπέδων, είναι πλέον στα χέρια του Ισπανού τεχνικού, που τον ξέρει καλά και γνωρίζει πώς να αξιοποιήσει την επιθετική του δεινότητα.

Η πρόκληση είναι ξεκάθαρη:

Ο Χιμένεθ έχει στη διάθεσή του έναν από τους κορυφαίους σκόρερ που πέρασαν από την Ελλάδα, και αναμένεται να τον αξιοποιήσει πλήρως για να ενισχύσει τους στόχους του ΑΠΟΕΛ. Έτσι, μια σχέση που κάποτε στηριζόταν στην αντιπαλότητα, τώρα μετατρέπεται σε συνεργασία στην Κύπρο, με την ελπίδα ότι ο Ελ Αραμπί θα οδηγήσει τους «γαλαζοκίτρινους» σε μεγάλες στιγμές στο γήπεδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα