Γνώριμος γρίφος για τον Μανόλο Χιμένεθ στον ΑΠΟΕΛ

Γνώριμος γρίφος για τον Μανόλο Χιμένεθ στον ΑΠΟΕΛ

Newsroom
jimenez_apoel
Γνώριμο το σκηνικό για τον Μανόλο Χιμένεθ, αφού αυτό που πάει να κάνει με τον ΑΠΟΕΛ, το έχει πράξει άλλες 10 φορές στο παρελθόν! Ωστόσο, αναζητά επιτυχία από το 2018, κάτι που αυξάνει και για τον ίδιο το ενδιαφέρον της νέας του δουλειάς.

Ο φετινός ΑΠΟΕΛ φέρνει μπροστά του έναν γνώριμο γρίφο για τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός έχει αποκτήσει φήμη για την ικανότητά του να αναλαμβάνει ομάδες που βρίσκονται σε δυσκολίες μετά την έναρξη της σεζόν, καλούμενος να τις επαναφέρει στον σωστό δρόμο.

Στην προπονητική του καριέρα, η στατιστική τον καταγράφει να έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία ομάδων 11 φορές, όμως μόνο μία εξ αυτών ήταν από την προετοιμασία του καλοκαιριού. Τις υπόλοιπες φορές, μπήκε στα… δύσκολα, αντικαθιστώντας προπονητές που απέτυχαν να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ως εκ τούτου, γνωρίζει καλά τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει για να αξιολογήσει την κατάσταση των περσινών πρωταθλητών.

Παρά την πείρα του, όμως, η παρουσία του δεν αποτελεί απαραίτητα συνταγή επιτυχίας. Από τις 11 αναθέσεις που του έχουν δοθεί, μόνο σε 4 κατάφερε να διατηρηθεί στον πάγκο μακροπρόθεσμα. Τις υπόλοιπες 7, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων 5, η θητεία του διήρκησε μόλις λίγους μήνες.

Η φετινή αποστολή του Χιμένεθ στον ΑΠΟΕΛ είναι επομένως σημαντική για τη δική του καριέρα. Μετά την τελευταία επιτυχία του το 2018, ο στόχος του είναι να αντιστρέψει την κακή του πορεία και να αποδείξει ότι μπορεί ξανά να οδηγήσει μια ομάδα στην κορυφή, κάτι που ενδέχεται να του εξασφαλίσει και νέο συμβόλαιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα