ΑΕΚ Λάρνακας: Ηρεμία, ικανοποίηση… ξεκούραση

ΑΕΚ Λάρνακας: Ηρεμία, ικανοποίηση… ξεκούραση

Newsroom
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Το διήμερο ρεπό τους απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Λάρνακας, που θα επιστρέψουν αύριο (14/10) στις προπονήσεις, μέσα σε κλίμα ηρεμίας, ικανοποίησης και αισιοδοξίας ενόψει συνέχειας.

Τρεις λέξεις που αποτυπώνουν το τι συμβαίνει στην ΑΕΚ σήμερα. Απ’ την μία επικρατεί ηρεμία μετά από καιρό μιας και η τελευταία νίκη επί του ΑΠΟΕΛ έφερε άλλο αέρα στην ομάδα και έσβησε αρκετές από τις αμφιβολίες που υπήρχαν στον κόσμο για το τι μπορεί να κάνει η ομάδα φέτος και το που μπορεί να φθάσει.

Επίσης, η ικανοποίηση είναι ένα στοιχείο που διακρίνει κανείς. Με το τι έγινε στο ξεκίνημα της σεζόν με τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, τις αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και το που είναι σήμερα η ομάδα η ικανοποίηση είναι κάτι που εύκολα εντοπίζει κανείς. Και αυτό γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα οι κινήσεις που έγιναν έφεραν ικανοποιητικά αποτελέσματα, με τον Μπεργκ να χειρίζεται πολύ καλά τη δύσκολη κατάσταση.

Και μετά και την ηρεμία και την ικανοποίηση έχει έρθει η ώρα της ξεκούρασης στην ΑΕΚ μιας και τόσο χθες όσο και σήμερα οι παίκτες απολαμβάνουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις αύριο απόγευμα.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό μετά από καιρό στην ομάδα και υπάρχει αισιοδοξία και σιγουριά ότι μπορεί να παραμείνει τέτοιο αν έρθουν και στη συνέχεια καλά αποτελέσματα και νίκες, όπως στο ματς που ακολουθεί με την Ανόρθωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα