ΑΕΚ Λάρνακας: Ώρα για ανάσες και από Δευτέρα… Ανόρθωση

ΑΕΚ Λάρνακας: Ώρα για ανάσες και από Δευτέρα… Ανόρθωση

Newsroom
aek
Με πρωινή προπόνηση η ΑΕΚ έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα προπονήσεων της αυτή τη βδομάδα μιας και ο Χένινγκ Μπεργκ έχει παραχωρήσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του για το Σαββατοκύριακο οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να πάρουν ανάσες και να γεμίσουν μπαταρίες.

Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα το απόγευμα και ουσιαστικά από βδομάδας η ΑΕΚ θα αρχίσει να κινείται σε ρυθμούς Ανόρθωσης μιας και υποδέχεται την ομάδα της Αμμοχώστου και θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις αλλά και στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Στόχος είναι η ομάδα να παρουσιάζει βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι και να δείχνει όλο και καλύτερη εικόνα βάζοντας στο παιχνίδι της και στοιχεία τα οποία μπορεί να φτιάξει. Το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει πάρει γκολ στο βαθμό που θα ήθελε από τους επιθετικούς κορυφής είναι κάτι που μπορεί να βελτιωθεί, όμως είναι σημαντικό που στο ξεκίνημα της χρονιάς βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση αλλά ήδη έχει καταφέρει να βγάλει αντίδραση.

Και αυτή την αντίδραση καλείται να τη διατηρήσει και να χτίσει πάνω της ενόψει της συνέχειας. Δεν είναι εύκολο αλλά είναι κάτι που μπορεί να κάνει και να πορευτεί με στόχο να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την πρώτη θέση που είναι ο μεγάλος στόχος και το μεγάλο όραμα της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα