ΑΕΚ Λάρνακας: Οι 4+1 παίκτες που μπορούν να ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο τους «Κιτρινοπράσινους»

ΑΕΚ Λάρνακας: Οι 4+1 παίκτες που μπορούν να ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο τους «Κιτρινοπράσινους»

Newsroom
aek larnakas jimmy suarez
Σταδιακά η ΑΕΚ ανεβαίνει και γίνεται όλο και καλύτερη. Συνδυάζει το καλό ποδόσφαιρο και με νίκες, όπως αυτή κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, όμως έχει ακόμη πράγματα να βελτιώσει αλλά και παίκτες από τους οποίους μπορεί να πάρει πολύ περισσότερα.

Ο Χένινγκ Μπεργκ είναι ένας προπονητής που έχει συνηθίσει να δουλεύει σχετικά με μικρό αριθμό παικτών, όμως σε ένα μαραθώνιο θα χρειαστεί να πάρει πράγματα από πολλούς ποδοσφαιριστές και σε βάθος χρόνου όλοι είναι αναγκαίοι και θα είναι απαραίτητοι.

Πάμε να δούμε τους πέντε παίκτες που ακόμη δεν έχουν πάρει φανέλα βασικού στο πρωτάθλημα αλλά είναι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν:

Τζίμυ Σουάρεθ


Ξεκίνησε στην Ευρώπη βασικός και στα δυο ματς με την Πακς αλλά στο πρωτάθλημα δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής. Είναι φανερό ότι δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μπεργκ ακόμη και αν μπει και αυτός στην εξίσωση θα είναι ένα επιπλέον χαρτί στα χέρια του Νορβηγού.

Τζέρεμι Νάλι


Ο Κονγκολέζος αριστερός μπακ έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος ερχόμενος από τον πάγκο καταγράφοντας πάνω από ένα εξηντάλεπτο. Αν και είχε την ευκαιρία να παίξει βασικός με τον τραυματισμό του Γκαρσία, ο Μπεργκ δεν τον εμπιστεύθηκε. Στα 22 του χρόνια έχει προοπτική ανέλιξης και βελτίωσης.

 

Γιέρσο Τσακόν


Τον είδαμε για λιγότερο από 10 λεπτά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα και μετά… χάθηκε. Είναι παίκτης που έχει έρθει από το πρωτάθλημα της Βενεζουέλας με τεράστια προοπτική αλλά φαίνεται θέλει τον χρόνο του για να προσαρμοστεί και να προσφέρει τα αναμενόμενα. Έχει ποιότητα και τσαμπουκά και θα πάρει τις ευκαιρίες του.

Κάρλος Ανγκιέλσκι


Έχει έρθει για να κάνει τη διαφορά στην επίθεση αλλά ο Πολωνός στράικερ ακόμη δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην ΑΕΚ και να βγάλει αυτά που όλοι περιμένουν απ’ αυτόν. Στο πρωτάθλημα έχει τέσσερις συμμετοχές, όλες ερχόμενος απ’ τον πάγκο έχοντας 74 λεπτά χωρίς κάποιο γκολ.


Έξτρα επιλογή - Ντάνι Ενρίκες


Αποκτήθηκε πέρσι τον Ιανουάριο αλλά δεν είχε παίξει δευτερόλεπτο σε κανένα παιχνίδι επί εποχής Σιμόν. Φέτος με τα προβλήματα που είχε η ΑΕΚ στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα πήρε φανέλα βασικού και «έγραψε» τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής έχοντας καλή παρουσία. Λογικά θα αποτελέσει μία από τις εναλλακτικές λύσεις όταν χρειαστεί.

Η πιο πάνω πεντάδα παικτών είναι ξεκάθαρο ότι τη δεδομένη στιγμή δεν αποτελούν προτεραιότητα για την ομάδα της Λάρνακας και τον Μπεργκ όσον αφορά τις επιλογές στο αρχικό σχήμα. Έτσι, αν ο Νορβηγός τεχνικός καταφέρει και τους εντάξει πιο ενεργά στην ομάδα τότε η ΑΕΚ μπορεί να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο και στον μαραθώνιο που έχει μπροστά της να πάρει λύσεις από πολλούς παίκτες.

Τζίμυ Σουάρεθ και Ανγκιέλσκι έχουν έρθει με στόχο να πάρουν φανέλα βασικού και σε βάθος χρόνου αν τα καταφέρουν θα ανοίξουν και τις επιλογές του Μπεργκ στην εκμετάλλευση όλου σχεδόν του ρόστερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα