Ανόρθωση: Τελευταίες πινελιές από Πραστίτη…

Ανόρθωση: Τελευταίες πινελιές από Πραστίτη…

Newsroom
anorthosi_-_prastitis
Κρίσιμη η τρέχουσα εβδομάδα για την Ανόρθωση, με τον Κυριάκο Πραστίτη να «σηκώνει μανίκια» και να πιάνει δουλειά ως νέος πρόεδρος του συλλόγου. Οικονομική ισορροπία και ανανέωση συμβολαίων Κύπριων στις προτεραιότητες.

Μπήκαμε σε μία σημαντική βδομάδα για την Ανόρθωση μιας και η ομάδα της Αμμοχώστου θα έχει και επίσημα νέο πρόεδρο και νέο διοικητικό συμβούλιο. Ο Κυριάκος Πραστίτης έχει πάρει το πρόσταγμα από τα μέλη του συλλόγου για καταρτισμό συνδυασμού τον οποίο θα παρουσιάσει την Πέμπτη προς έγκριση.

Ήδη πολλά άτομα έχουν ήδη κλείσει θέση για το νέο διοικητικό συμβούλιο αλλά απομένουν ακόμη κάποιες τελευταίες πινελιές για να συμπληρωθούν όλες οι θέσεις. Το σημαντικό είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο να είναι τέτοιο που θα έχει την ευχέρεια και τη δυνατότητα να εμπνεύσει τον κόσμο και να μπορέσει να σταθεί στο ύψος του στις δύσκολες στιγμές που περνά η ομάδα στο οικονομικό σκέλος.

Δεν είναι καθόλου εύκολο για κανέναν να βγει μπροστά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και ο Πραστίτης μαζί με τους συνεργάτες του που θα πιάσουν δουλειά επίσημα από την Πέμπτη θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να υπάρχει ομαλή κατάσταση στην ομάδα και το αγωνιστικό να μην επηρεαστεί από τις όποιες οικονομικές δυσκολίες. Δεν είναι καθόλου εύκολο εγχείρημα αλλά με την στήριξη του κόσμου είναι εφικτό.

Χρυσοστόμου και όχι μόνο…

Ένα από τα σημαντικά θέματα τα οποία θα θελήσει να «τρέξει» ο Πραστίτης είναι και η ανανέωση κάποιων συμβολαίων Κύπριων ποδοσφαιριστών. Πρώτος στη λίστα είναι ο Ανδρέας Χρυσοστόμου ο οποίος κάνει πολύ καλά παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν και δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν ένα δυνατό χαρτί οι άνθρωπο της «Κυρίας». Γι’ αυτό και σύντομα αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα