Μιχαηλούδης: «Πάμε για τη νίκη με την ΑΕΚ, θέλουμε να κρατήσουμε τον Χρυσοστόμου»

Μιχαηλούδης: «Πάμε για τη νίκη με την ΑΕΚ, θέλουμε να κρατήσουμε τον Χρυσοστόμου»

Newsroom
ΜΙΧΑΗΛΟΥΔΗΣ
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, μίλησε σε γνωστή ραδιοφωνική συχνότητα για τα όσα αφορούν την ομάδα αυτό το διάστημα, τονίζοντας πως η «Κυρία» θα πάει για τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ Λάρνακας (20/10).

Καλεσμένος στον «αέρα» του ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, βρέθηκε ο Χριστόφορος Μιχαηλούδης. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης μίλησε για το φιλικό με τον Εθνικό Άχνας, και φυσικά το εκτός έδρας Κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ Λάρνακας (20/10).

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Ανδρέα Χρυσοστόμου, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι, αλλά και στο συνδυασμό του Κυριάκου Πραστίτη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το φιλικό με τον Εθνικό:

 

«Ο Κρικόβιακ πήρε αρκετό χρόνο και είναι σημαντικό για τον ίδιο καθώς ήταν σε αδράνεια. Αυτά τα φιλικά είναι για να βγάλει συμπεράσματα ο προπονητής μας. Πέρανα από τον Κρικόβιακ είδε και την ετοιμότητα των Σπόλιαριτς, τον Τεσέιρα».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ:

«ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και Άρης είναι τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια μας, ένα πρόγραμμα δύσκολο. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Τώρα παίζουμε εκτός έδρας με την ΑΕΚ, μια ομάδα που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Θα πάμε για τους τρεις βαθμούς. Αύριο επαναρχίζουν οι προπονήσεις και ο προπονητής θα ετοιμάζει την ομάδα».

Για τα αγωνιστικά νέα:

«Σπόλιαριτς και Τεσέιρα επιστρέφουν. Οι υπόλοιποι είναι μέσα εκτός από τους Γούλερι, Γκαρσία,. Ιωάννου και Κάργα. Ο Χρυσοστόμου θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ και θα μείνει εκτός με το ΑΠΟΕΛ».

Για το συμβόλαιο του Ανδρέα Χρυσοστόμου:

«Λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι, θέλουμε να τον κρατήσουμε και θα καλεστεί για το νέο του συμβόλαιο. Να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το νέο δ.σ. και θα προσχωρήσουν όλα. Την Παρασκευή στην Συνέλευση θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης ο συνδυασμός του Κυριάκου Πραστίτη».

Έχει ετοιμαστεί ο συνδυασμός του Κυριάκου Πραστίτη;

«Γίνονται καθημερινά συναντήσεις με ανθρώπους που θέλει ο κ. Πραστίτης να έχει στο πλευρό του. Ακούγονται συνεχώς ονόματα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο. Στις 18 του μήνα τα μέλη θα έχουν μπροστά τους τον συνδυασμό για να τον εγκρίνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα