Ομόνοια: Καμία υποτίμηση, παιχνίδι «παγίδα» το επικείμενο με την ΕΝΠ

Ομόνοια: Καμία υποτίμηση, παιχνίδι «παγίδα» το επικείμενο με την ΕΝΠ

Newsroom
ΟΜΟΝΟΙΑ
Εβδομάδα ΕΝΠ είναι η τρέχουσα για την Ομόνοια, με το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας να προετοιμάζεται για το Σαββατιάτικο (19/10) κρίσιμο ματς με τους νεοφώτιστους, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες και να χτίσει σερί επιτυχιών.

Από σήμερα μόνο η ΕΝΠ στο μυαλό όλων στο «Ηλίας Πούλλος». Το ματς του Σαββάτου για την Ομόνοια, είναι από αυτά που ναι μεν θεωρείται βατό, αλλά επίσης μπορεί να αποδειχτεί και «παγίδα», αν εσύ δε φροντίσεις για αυτό. Αφενός είναι η 15νθήμερη διακοπή με την απουσία πολλών διεθνών, αφετέρου το γεγονός ότι η επόμενη αντίπαλος θα έρθει στο ΓΣΠ με νέο και ικανό προπονητή.

Με τον Νταμίρ Κάναντι θα δοθεί η «μάχη» στην σκακιέρα των πάγκων και ο Βάλντας Νταμπράουσκας, θα πρέπει μέσω του scouting να έχει έτοιμη την ομάδα του ακόμη και για το στοιχείο της έκπληξης, ελέω του Αυστριακού προπονητή. Όλα μετράνε στο ποδόσφαιρο και για αυτό τα επιτελεία των ομάδων παίζουν σημαίνοντα ρόλο στην προετοιμασία του εκάστοτε αγώνα. Και πάλι όμως, την τύχη του Σαββατιάτικου αγώνα, το «τριφύλλι» την καθορίζει.

Η συγκομιδή των 12 βαθμών στις έξι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος καθόλου άσχημη δε μπορεί να θεωρηθεί και ούτε οι ήττες από Ανόρθωση και Άρη, παρόλο που στεναχώρησαν, έφεραν απογοήτευση. Τουναντίον, το κλίμα είναι άριστο και υπάρχει η πεποίθηση ότι η ομάδα όχι μόνο δεν έχει εκτροχιαστεί από την πορεία πρωταθλητισμού, αλλά έχει όλα τα φόντα να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα και να επανέλθει ακόμη πιο δυναμικά. Προφέρεται αυτό το διάστημα για την Ομόνοια, αν παρουσιαστεί όπως πρέπει, να «τρέξει» σερί συνεχόμενων νικών και να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ούσα αυτή τη στιγμή που μιλάμε στην 3η θέση και στο -4 από την πρωτοπόρο Πάφο.

«Ένα ματς τη φορά» το ξεκάθαρο μήνυμα στο «πράσινο» στρατόπεδο, δίδοντας το στίγμα για την επόμενη μέρα. Με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να υπομένει καρτερικά να γυρίσουν υγιείς όλοι οι διεθνείς του, ώστε να βάλει μπρος το πλάνο νίκης, απέναντι στους «βυσσινί». Μετρώντας ο Λιθουανός κόουτς τις σημαντικότατες επιστροφές των Στεπίνσκι και Σεμέδο. Μένει να δούμε αν θα συμπεριλάβει στην αποστολή και τον Μπεζούς. Εκτός θα είναι οι Κακουλλής και Μουσιαλόφσκι.

 

Α.Γ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα