ΕΝΠ: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νταμίρ Κάναντι

ΕΝΠ: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νταμίρ Κάναντι

Newsroom
ΚΑΝΑΝΤΙ
Επίσημα προπονητής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου είναι ο Νταμίρ Κάναντι, με τον κυπριακό σύλλογο να ανακοινώνει το deal το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο Νταμίρ Κάναντι είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, με τον σύλλογο να ανακοινώνει τη Δευτέρα τη συμφωνία των δυο πλευρών.

Ο γνώριμος από το ελληνικό πρωτάθλημα τεχνικός έχει ήδη πιάσει δουλειά με τους ποδοσφαιριστές, με σκοπό να βελτιώσει αρχικά την εικόνα της ομάδας και έπειτα να αρχίσει η βαθμολογική συγκομιδή, στο πολύ δύσκολο εγχείρημα της παραμονής στη «μεγάλη» κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ της Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με τον Αυστριακό προπονητή, κύριο Damir Canadi.

 

Ο κ. Canadi κέρδισε την εμπιστοσύνη της επιτροπής Ποδοσφαίρου και είμαστε σίγουροι πως θα καταφέρει να φτάσει την ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο κ. Canadi κατέχει ένα πλούσιο βιογραφικό, έχοντας εργαστεί σε ομάδες όπως τον Ατρόμητο, HNK Sibenik, SCR Altach, FC Nuremberg, Rapid Vienna κ.α. Ολόκληρη η οικογένεια της Ε.Ν.Π εύχεται στον καινούργιο μας προπονητή

Καλή Αρχή και Καλή Επιτυχία

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Ε.Ν.Π. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα