Απόλλων - ΑΕΛ: Το Εφετείο απέρριψε την έφεση της ΑΕΛ

Newsroom
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Η ΚΟΠ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, γνωστοποιώντας πως το Εφετείο απορρίπτει την έφεση που άσκησε η ΑΕΛ, για τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή αναφορικά με το Λεμεσιανό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής.

Οριστική είναι πλέον η... τύχη του Λεμεσιανού ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ. Με ανακοίνωσή της η ΚΟΠ έκανε γνωστό πως το Εφετείο απέρριψε την έφεση της ΑΕΛ για τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή.

Έτσι, ο αγώνας κατοχυρώνεται με 3-0 υπέρ του Απόλλωνα, με την ΑΕΛ να έχει τιμωρία δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων και μιας αγωνιστικής χωρίς μετακίνηση φιλάθλων, ενώ μια αγωνιστική κεκλεισμένων είναι η ποινή του Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση:

Το Εφετείο της ΚΟΠ αποφάσισε να απορρίψει τις εφέσεις της ΑΕΛ κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για την τύχη του αγώνα της με τον Απόλλωνα για την 3η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan και ως εκ τούτου, επικύρωσε τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή.

 

Αναλυτικά το πλήρες κείμενο εδώ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα