Παπαδόπουλος: «Γι' αυτό πήραμε τον Κβιλιτάια, απρόοπτο με Σάβο»

Παπαδόπουλος: «Γι' αυτό πήραμε τον Κβιλιτάια, απρόοπτο με Σάβο»

Newsroom
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή για την πορεία του Άρη Λεμεσού, την ποιότητα των Κβιλιτάια, Γκόλντσον και Βανά καθώς και τον απρόοπτο τραυματισμό του Σάβο.

Στον «αέρα» του Super Sport FM 104.0 βρέθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας για όλα όσα αφορούν τον Άρη Λεμεσού. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας, καθώς και την ποιότητα των Γκόλντσον, Βανά και Κβιλιτάια.

Παράλληλα, μίλησε για το απρόοπτο με τον τραυματισμό του Σάβο στον προσαγωγό και το επερχόμενο ματς με τον Εθνικό Άχνας (20/10).

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πολύ καλή πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής:

 

«Στόχος είναι να είμαστε εκεί μέχρι τέλους. Το δείγμα είναι μικρό για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Κρατάμε τη ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση που απορρέουν από αυτά τα στατιστικά στοιχεία. Παίξαμε μόλις 6 αγώνες. Σεμνά και ταπεινά».

Για τη σταθερότητα που έφερε ο Γκόλντσον:

«Η επιλογή του Γκόλντσον ήταν μια από τις εξαιρέσεις στον κανόνα του Άρη. Δεν συνηθίζουμε να παίρνουμε παίκτες ονόματα. Χρειαζόμασταν έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή».

Για τον Κβιλιτάια και τον γκολ που πέτυχε με την Ομόνοια:

«Ήταν ένα γκολ με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Ήταν γκολ σέντερ φορ. Ο Κβιλιτάια έχει αυτή την ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι. Ελπίζουμε να ακολουθούσαν κι άλλα, είτε ανάλογης ομορφιάς, είτε όχι. Είναι ένας επιθετικός με χαρακτηριστικά που δεν είχαμε. Ήταν ένα κομματάκι από το παζλ της επιθετικής γραμμής που έλειπε. Για αυτό τον πήραμε και η κίνηση για την ώρα που κάναμε αποδεικνύετε σωστή».

Για τον Βανά και τα 4 clean sheets:

«Δεν έχει να κάνει μόνο με τον Βανά, αλλά με τη γενικότερη ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Ταυτόχρονα πρέπει να τονίσω πως τον τερματοφύλακα τον καλό τον κρίνεις από 2-3 φάσεις που θα γίνουν στο παιχνίδι. Ο Βανά είναι τέτοιος τερματοφύλακας. Εκεί που θα χρειαστεί θα κρατήσει την ομάδα. Είναι εξαιρετικός».

Για το ματς με τον Εθνικό:

«Ο Εθνικός έχει τον πλήρη σεβασμό μας. Έχει αποδείξει πόσο καλή ομάδα είναι. Παίζει ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο και σου αρέσει να την βλέπεις. Ο Εθνικός θα θέλει την πρώτη του νίκη εντός έδρας και όλα αυτά τα στοιχεία μας βάζουν στη πρίζα. Πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι. Αν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει θα μπορέσουμε ευκολά ή δύσκολα να πάρουμε αποτέλεσμα. Δεν χωράει κανένα ίχνος υποτίμησης».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Προέκυψε ένα θέμα με τον Σάβο. Αισθάνθηκε πρόβλημα στον προσαγωγό. Θα περάσει σήμερα από εξετάσεις για να δούμε πόσο σοβαρό είναι. Οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή δεν είναι με το μέρος του. Περιμένουμε να επιστρέψουν υγιείς και οι διεθνείς. Ευτυχώς ο Κοκόριν ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Χρειάζεται αγωνιστικό ρυθμό. Είναι στη διάθεση του προπονητή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα