ΑΕΚ Λάρνακας - Ανόρθωση: Χωρίς μετακίνηση οπαδών οι φετινοί τους αγώνες

Newsroom
kop_-_anakoinosi
Με ανακοίνωσή της η ΚΟΠ επιβεβαίωσε την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στα φετινά παιχνίδια μεταξύ ΑΕΚ Λάρνακας και Ανόρθωσης, όπως είχατε διαβάσει τις προηγούμενες ημέρες.

Και με τη... βούλα απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στις φετινές αναμετρήσεις της ΑΕΚ Λάρνακας με την Ανόρθωση, καθώς η ΚΟΠ επισημοποίησε αυτή την απόφαση το πρωί της Πέμπτης.

Μια απόφαση που πριν καν πάρει επίσημη μορφή, προκάλεσε πάμπολλες αντιδράσεις και στα δυο στρατόπεδα, που πλέον θα δουν τις μεταξύ τους «μάχες» με την παρουσία μόνο φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ασκώντας τις εξουσίες που της παρέχονται από την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan 2024-2025, αποφάσισε όπως στους αγώνες μεταξύ της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης στην Α’ φάση του Πρωταθλήματος, να μην επιτραπεί η μετακίνηση φιλάθλων.

 

Επιτρέπεται από τη φιλοξενούμενη ομάδα η παρουσία με κατάλογο και κάρτα φιλάθλου μέχρι 30 ατόμων (μέλη της διοίκησης, χορηγοί και ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα