Ομόνοια: Δημοσιεύματα από το εξωτερικό συνδέουν το Τριφύλλι με τον Ντοσσού

dossou
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Μπενίν, η Ομόνοια έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ζοντέλ Ντοσσού ο οποίος αγωνίζεται στη Σοσό.

Μπορεί το μεταγραφικό παράθυρο να έχει κλείσει ωστόσο οι μεταγραφολογίες ποτέ δεν σταματάνε να προκύπτουν και να προκαλούν ενδιαφέρον και εντυπωσιασμό. Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μπενίν, η Ομόνοια έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ζοντέλ Ντοσσού, ο οποίος αγωνίζεται στη Γαλλική Σοσό.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής από το Μπενίν, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού εξτρέμ και όπως το ρεπορτάζ αναλύει, αναζητάει την ευκαιρία να αναγεννήσει την καριέρα του σε ένα κλαμπ το οποίο θα αγωνίζεται στις διοργανώσεις της Ευρώπης.

Ο Ντοσσού, ξεκίνησε την καριέρα του στη πατρίδα του, ενώ ξεχωρίζει το πέρασμά του από την Σάλτσμπουργκ. Από το 2020 βρίσκεται στη Γαλλία, πρώτα για λογαριασμό της Κλερμόντ και έπειτα για την τωρινή του ομάδα, την Σοσό.

Όπως η ιστοσελίδα 229foot.com αναλύει, ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την Ομόνοια και μετά το πέρας του συμβολαίου του με την Γαλλική ομάδα, θα κάνει βαλίτσες για την Λευκωσία και την Ομόνοια. Το πέρασμα του ποδοσφαιριστή στη Γαλλία είναι δύσκολο και ο ίδιος αναζητάει την αναχώρησή του.

 

Συνολικά στη καριέρα του έχει αγωνιστεί 284 φορές, σκοράροντας 55 φορές και δίνοντας 27 ασίστ. Αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας του Μπενίν αγωνιζόμενος 63 φορές με 10 γκολ στο ενεργητικό του. Εκτός από τα δεξιά, είναι ικανός να βρεθεί και στα αριστερά, καθώς εύκολα μπορεί να συγκλίνει όντας δεξιοπόδαρος, ενώ συχνά αναλαμβάνει και ρόλο «10»

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα