ΑΠΟΕΛ: Υψώνουν σημαία αντεπίθεσης

ΑΠΟΕΛ: Υψώνουν σημαία αντεπίθεσης

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Ο ΑΠΟΕΛ επιστρέφει στη δράση μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, με νέο πρόσωπο στον πάγκο, τον Ισπανό Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος αντικατέστησε τον Ζοζέ Ντομίνγκες.

Παρόλο που ο σύλλογος βρίσκεται ήδη έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή, κανένα πρωτάθλημα δεν χάνεται -βεβαίως- από την 6η αγωνιστική, ειδικά όταν πρόκειται για την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα.


Ο Χιμένεθ, χωρίς να υπόσχεται μαγικές λύσεις, μεταδίδει τη δική του φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές, με στόχο να αλλάξει τη νοοτροπία και τη δυναμική του συνόλου. Η πρώτη πραγματική δοκιμή θα γίνει αύριο, όταν ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ομόνοια Αραδίππου, ομάδα που έως τώρα έχει δείξει μαχητικότητα και δυσκολεύει τους αντιπάλους της.


Το αυριανό παιχνίδι, λοιπόν, δεν είναι απλώς τυπική υποχρέωση για τους γαλαζοκίτρινους, αλλά ευκαιρία για να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και να αρχίσουν μια αντεπίθεση που θα τους επαναφέρει στη μάχη για τον τίτλο. Παρόλο που η αντίπαλος δεν θεωρείται μεγαθήριο, ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να επιδείξει σοβαρότητα και συγκέντρωση, χωρίς να υποτιμήσει την αναμέτρηση.


Ο Χιμένεθ αναμένεται να στηριχθεί σε βασικά στελέχη, επιδιώκοντας να βρει την κατάλληλη χημεία στην ενδεκάδα, ενώ οι παίκτες καλούνται να αποδείξουν ότι οι αρχικές απώλειες βαθμών δεν αντικατοπτρίζουν την ποιότητα της ομάδας. Με την έλευση του νέου προπονητή, η ψυχολογία αλλάζει, και το αυριανό ματς μπορεί να αποτελέσει το πρώτο βήμα για μια διαρκή αντεπίθεση. Τίποτα, όμως, δεν κρίνεται τόσο νωρίς, και η μάχη του τίτλου μόλις ξεκίνησε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα