Ομόνοια: Επιστροφή στις νίκες με προσφορά* για τους φίλους της ομάδας!

Ομόνοια: Επιστροφή στις νίκες με προσφορά* για τους φίλους της ομάδας!

Newsroom
omonoia
Η Ομόνοια επιστρέφει σε ρυθμό πρωταθλήματος και υποδέχεται το Παραλίμνι (19:00) στο ΓΣΠ για την 7 η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

* Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων η δράση στο πρωτάθλημα επιστρέφει, με την Ομόνοια να στοχεύει να επιστρέψει στα «τρίποντα» απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας πριν τη διακοπή υπέστη τη δεύτερη ήττα της σε 6 αγωνιστικές, από τον Άρη στη Λεμεσό (2-0) κι έχασε έδαφος στην κούρσα για την κορυφή, από την οποία είναι στο -4 (12 βαθμοί) και την 3 η θέση, πίσω από Πάφο και Άρη.

Οι «πράσινοι» της Λευκωσίας θέλουν μέσω της αναμέτρησης με το Παραλίμνι να επιστρέψουν δριμύτεροι βαθμολογικά.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ 30€ FREE BET

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι στα χαρτιά είναι από τις πλέον αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος με μία νίκη και πέντε ήττες ως τώρα και μάλιστα οι τέσσερις είναι συνεχόμενες, με τελευταία το 1-2 από την Πάφο.

Για την Ομόνοια είναι ζητούμενο το «τρίποντο» και η επιβλητική εμφάνιση για να δοθεί μεταξύ άλλων συνέχεια στην εξαιρετική παράδοση επί σειρά ετών, καθώς στα τελευταία έξι παιχνίδια με το Παραλίμνι έχει πέντε και μία ισοπαλία και μάλιστα χωρίς να έχει δεχθεί γκολ σε κάποια εξ αυτών, ενώ η τελευταία ήττα χρονολογείται από το 2007 (0-1), με αήττητο που έχει φτάσει πλέον τα 23 παιχνίδια.

Η επικράτηση της Ομόνοιας στο ΓΣΠ από το ημίχρονο είναι στο 1.73, την ώρα που το Παραλίμνι διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 3 γκολ. Το σκορ πολλαπλών επιλογών 1-0, 2-0, 3-0 προσφέρεται σε απόδοση 2.35.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ 30€ FREE BET

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ

https://www.novibet.com.cy/info/oroi-omonoia30

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμόΒ022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18
ετών.

Παίξε υπεύθυνα www.safergambling.gov.cy

@Photo credits: sportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα