Ομόνοια: Να συνεχίσει το «απόλυτο» στο ΓΣΠ με ανωτερότητα και την μέγιστη σοβαρότητα

Ομόνοια: Να συνεχίσει το «απόλυτο» στο ΓΣΠ με ανωτερότητα και την μέγιστη σοβαρότητα

Newsroom
omonoia
Ξεπροβάλει ο αγώνας με την ομάδα του Παραλιμνίου (18:00, Cytavision1, Gazzetta Cyprus) και στο μυαλό όλων στην Ομόνοια είναι η νίκη.

Ακόμη και αν ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα με τον Άρη στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ», ο στόχος θα ήταν ο ίδιος για την Ομόνοια στο σημερινό ματς. Με κάθε σεβασμό μεν στην ΕΝΠ, αλλά με αίσθημα ανωτερότητας η επιστροφή στης νίκες αποτελεί στόχο εκ των ων ουκ άνευ για τους Πράσινους.

Στο ΓΣΠ, που έχει όλα τα φόντα φέτος να το μετατρέψει σε «κάστρο» μετρά μόνο νίκες το Τριφύλλι και το απόγευμα, θα επιδιώξει να πανηγυρίσει άλλη μία, την σε όλες τις διοργανώσεις. Καλούνται οι παίκτες να βγάλουν στο χορτάρι την ποιότητα τους και να επιβεβαιώσουν το γεγονός ότι είναι φαβορί απέναντι στους «βυσσινί».

Η παρουσία του Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο της αντιπάλου διαφοροποιεί και κάπως δυσκολεύει τα δεδομένα του αγώνα, ωστόσο και πάλι η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Βάλντας Νταμπράουσκας. Θέλουν και μπορούν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί στο «σπίτι» τους, αφενός για να διατηρηθούν σε τροχιά κορυφής και αφετέρου για να πάρουν το καλύτερο μπουστάρισμα ενόψει της επίσκεψης μεσοβδόμαδα στο Εδιμβούργο και την έδρα της Χαρτς.

Σαφώς εξιτάρει άπαντες το ευρωπαϊκό ματς και οι προοπτικές του, ωστόσο προέχει η Ένωση και πως η ομάδα θα επανέλθει στις νίκες. Ει δυνατόν και με πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο Λιθουανός τεχνικός, μόλις 1.5 προπόνηση είχε με όλο τον «κόσμο», και την επιστροφή των διεθνών, όμως έτσι είναι τα δεδομένα. Και σαφώς στο μυαλό του είναι η δυάδα των επικείμενων αγώνων και πως η Ομόνοια θα πάρει υψηλότατο βαθμό σε αμφότερα.

 

Χωρίς κάνενα ίχνος υποτίμησης, τουναντίον με τη μέγιστη προσοχή, οι Πράσινοι είναι σε θέση να παίξουν κυριαρχικό ποδόσφαιρο, προσπαθώντας για ένα γρήγορο γκολ, ώστε να γείρουν σαφώς την πλάστιγγα προς το μέρος τους. Τις σημαντικές επιστροφές των Σεμέδο, Στεπίνσκι μετρά η τεχνική ηγεσία, αντίθετα έμειναν εκτός επιλογών, οι Κακουλλής, Μουσιαλόφσκι και Μπεζούς. Το κατά πόσον θα προβεί σε διαχείριση του ρόστερ, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης, θα διαφανεί. Πάντως θα ληφθεί υπόψιν και τι προηγήθηκε με τον χρόνο συμμετοχής των διεθνών.

Ως εκ τούτου η πρόβλεψη για την 11άδα είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Πάντως θέσεις διεκδικούν αρκετοί παίκτες που θεωρούνται «παγκίτες», όπως οι Ατζίλι, Εβάντρο, Ελάντερ, Αλιούμ.

Μία πρόβλεψη, περιλαμβάνει τους Φαμπιάνο στο τέρμα, Ντιούνκου, Κουλιμπαλί Ελάντερ, Χαμάς, στην άμυνα. στΜάριτς, Εράκοβιτς, Εβάντροον «άξονα», Ατζίλι, Σίμιτς στις πτέρυγες και ο Στεπίνσκι (Γιόβετιτς) στην κορυφή.

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιονκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Ατζίλι, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Αλιούμ.

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα