Νέα Σαλαμίνα: Πρόβλημα με Παπαγεωργίου, πολλά ερωτηματικά ενόψει ΑΕΛ

Νέα Σαλαμίνα: Πρόβλημα με Παπαγεωργίου, πολλά ερωτηματικά ενόψει ΑΕΛ

Newsroom
papageorgiou salamina
Ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Παπαγεωργίου ένιωσε ενοχλήσεις και θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες, γεγονός που επιβαρύνει περισσότερο το πλάνο του Γιανέφσκι ενόψει ΑΕΛ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με την ΑΕΛ όπου θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι.

Ο Σκοπιανός τεχνικός στη δική του πρεμιέρα θα προσπαθήσει με τα όπλα που θα έχει στα χέρια του να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σε σχέση με αυτούς που θα έχει στη διάθεση του.

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε με τον Γιώργο Παπαγεωργίου ο οποίος μετά από ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα όπου θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για τρεις βδομάδες και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί. Δεδομένα εκτός είναι ο τιμωρημένος Ντουρμισάι και οι επίσης τραυματίες Βίκτωρος και Καρλίτος.

Αμφίβολος για την ώρα είναι ο Φράγκος που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, ενώ Ντιακιτέ και Ασεβέδο προπονούνται κανονικά και θα κρίνει η τεχνική ηγεσία αν θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα της Δευτέρας με την ΑΕΛ.

@Photo credits: sportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα