Ανόρθωση: Ένα κεφάλαιο κ. Πραστίτη που καλείστε να το… χρωματίσετε

Ανόρθωση: Ένα κεφάλαιο κ. Πραστίτη που καλείστε να το… χρωματίσετε

Newsroom
anorthosi_-_prastitis
Ώρα για ανασύνταξη στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, με τον Κυριάκο Πραστίτη να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της εκπόνησης αυτής!

Όπως είπε και ο νέος πρόεδρος της Ανόρθωσης Κυριάκος Πραστίτης μετά τη ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης, η ομάδα της Αμμοχώστου δεν γύρισε απλά σελίδα αλλά άλλαξε κεφάλαιο. Είναι κάτι που δημιουργείται σχεδόν απ’ το μηδέν στο διοικητικό σκηνικό της Ανόρθωσης. Είναι κάτι που αποτελεί πείραμα σε κάποιο βαθμό και κάτι τελείως καινούργιο και διαφορετικό.

Μίλησε για ένα νέο κεφάλαιο ο νέος διοικητικός ηγέτης της «Κυρίας». Ένα κεφάλαιο το οποίο θα πρέπει να μην έχει καμία σχέση με τα πλείστα που είχε… «αναγνώσει» και ζήσει ο κόσμος της Ανόρθωσης τα προηγούμενα χρόνια. Τότε που την ομάδα περιτριγύριζαν διάφοροι που στο τέλος έφυγαν και άφησαν συντρίμμια.

Ο Πραστίτης έχει στα χέρια του την ευκαιρία ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο να το χρωματίσει με τις επιλογές του και τις ενέργειες του και όχι να το αμαυρώσει όπως κάποιοι από τους προκατόχους του. Δείχνει να έχει τη διάθεση και την όρεξη να δουλέψει σκληρά. Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του καλούνται να κολυμπήσουν στα βαθιά και να μπορέσουν να οδηγήσουν την ομάδα σε καλύτερες μέρες. Ο κόσμος δείχνει να αγκαλιάζει αυτή τη νέα προσπάθεια η οποία πλαισιώνεται και από κάποια πιο έμπειρα άτομα.

Όπως για παράδειγμα η παρουσία του Μιχάλη Χατζηπαντέλα στο θέμα των επενδυτών. Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας με τις διασυνδέσεις και την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει στο κομμάτι αυτό και να αποτελέσει ένα σημαντικό κρίκο στις προσπάθειες για να βρεθεί κάποιος αξιόπιστος επενδυτής.

 

Επίσης, ο Αντώνης Μικελλίδης είναι ένα αξιόλογο πρόσωπο που έδειξε και δείχνει στο μπάσκετ με την Ανόρθωση όπου προεδρεύει, ότι έχει και όρεξη έχει και δουλεύει σωστά και μπορεί να βοηθήσει ποικιλοτρόπως. Σημαντικό ρόλο και πόστο θα έχει ο Αντώνης Χειλιμίντρης ο οποίος ήταν από τους ανθρώπους που στις δύσκολες στιγμές των τελευταίων μηνών ήταν εκεί και βοηθούσε με όποιο τρόπο μπορούσε και θα συνεχίσει να το κάνει.

Αναλαμβάνει υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και είναι ένα άτομο με μπόλικη όρεξη που μπορεί να διαχειριστή καταστάσεις και να βοηθήσει στα αποδυτήρια και την επαφή διοίκησης, παικτών και τεχνικής ηγεσίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα