Μαρτίνς: «Κάναμε πολλά λάθη, προετοιμαστήκαμε για το ματς χωρίς σημαντικούς παίκτες»

Μαρτίνς: «Κάναμε πολλά λάθη, προετοιμαστήκαμε για το ματς χωρίς σημαντικούς παίκτες»

Newsroom
ΟΥΓΚΟ ΜΑΡΤΙΝΣ
Στην απουσία σημαντικών ποδοσφαιριστών και στα λάθη της ομάδας του που εκμεταλλεύτηκε ο ΑΠΟΕΛ, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ούγκο Μαρτίνς, που πάντως κοιτάζει ήδη το επόμενο παιχνίδι.

Παρά το γεγονός ότι στάθηκε καλά στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα, εντούτοις η Ομόνοια Αραδίππου γνώρισε «βαριά» εντός έδρας ήττα με 0-5 από τον ΑΠΟΕΛ, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας.

Ο Ούγκο Μαρτίνς τόνισε πως η ομάδα του έκανε λάθη που ο ΑΠΟΕΛ εκμεταλλεύτηκε, ενώ στάθηκε και στην απουσία αρκετών σημαντικών παικτών.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

«Είναι δύσκολο συναίσθημα να μιλήσεις για το παιχνίδι. O ΑΠΟΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας, κάναμε αρκετά λάθη, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος.

 

Τώρα κοιτάζουμε τον επόμενο αντίπαλο. Προετοιμαστήκαμε για αυτό το παιχνίδι χωρίς τον Μόργκαν, τον Βρόντη, τον Κούστακο, τον Ευαγόρα. Χάσαμε σημαντικούς παίκτες και ήταν δύσκολο.

Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα