Ανόρθωση: Για το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο με προσφορά* για τους φίλους της ομάδας!

Ανόρθωση: Για το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο με προσφορά* για τους φίλους της ομάδας!

Newsroom
anorthosi
Δοκιμασία στη Λάρνακα για την Ανόρθωση καθώς αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (19:00) στο πλαίσιο της 7 ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

* Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Επιστροφή στη δράση μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων στην 1 η κατηγορία, με την Ανόρθωση να αντιμετωπίζει στη Λάρνακα την ΑΕΚ σε ένα από πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 7 ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γιάννη Οκκά καλείται να πάρει το πρώτο εκτός έδρας «τρίποντο» στον «μαραθώνιο», καθώς σε τρεις εξορμήσεις της ως τώρα έχει μείνει στην ισοπαλία απέναντι σε Ομόνοια Αραδίππου και Εθνικό, ενώ έχει γνωρίσει την ήττα από την Πάφο.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΜΕ 30€ FREE BET

 

Ωστόσο προέρχεται από νίκη πριν τη διακοπή καθώς είχε υποτάξει τη Νέα Σαλαμίνα (3-1) χάρη στο καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο όπου ήδη προηγούταν με 3-0, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση.

Με αφετηρία αυτή την εμφάνιση και το αποτέλεσμα η Ανόρθωση θέλει να αναρριχηθεί στην κατάταξη έχοντας 8 βαθμούς, ωστόσο η αποστολή που έχει μπροστά της έχει υψηλό δείκτη δυσκολίας.

Η ΑΕΚ Λάρνακας έχει ανακάμψει καθώς μετράει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα με τελευταία το 0-1 με τον ΑΠΟΕΛ με σκόρερ τον Φαράς στο 77’ που την ανέβασε στους 10 βαθμούς.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΜΕ 30€ FREE BET

Τον βαθμό δυσκολίας φανερώνει και η πρόσφατη παράδοση καθώς στα 13 τελευταία παιχνίδια η Ανόρθωση δεν έχει νίκη, ωστόσο μετράει τρεις ισοπαλίες στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις με πιο πρόσφατο το περσινό 1-1 στη Λάρνακα.

Το Χ2 διπλή ευκαιρία στο «Γεώργιος Καραπατάκης» είναι σε απόδοση 2.10. Τα τρία τελευταία ματς της Ανόρθωσης έχουν συνδυαστεί με Over 3.5, ενώ της ΑΕΚ 3/4 τελευταία αντίστοιχα. Το Over 2.5 στην αναμέτρηση προσφέρεται στο 1.85.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ https://www.novibet.com.cy/info/oroi-anorthosi30

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022 .

Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα www.safergambling.gov.cy

@Photo credits: sportimages.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα